Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Την Πέμπτη (08/02) το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7

Την Πέμπτη (08/02) το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7

Όπως έκανε γνωστό η πειραϊκή ΠΑΕ, το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (8/2) μπροστά από το μνημείο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την ερχόμενη Πέμπτη (8/2) θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το μνημείο στο «Γ. Καραϊσκάκης» το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το μνημόσυνο των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7:

«43 χρόνια μετά η ημέρα αυτή αποτελεί πάντα ημέρα μνήμης για την οικογένεια του Ολυμπιακού και το σύνολο του ελληνικού αθλητισμού», αναφέρει η ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει πως την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:00, θα τελεστεί στο χώρο του μνημείου στο «Γ. Καραϊσκάκης» το μνημόσυνο των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7. 43 χρόνια μετά η ημέρα αυτή αποτελεί πάντα ημέρα μνήμης για την οικογένεια του Ολυμπιακού και το σύνολο του ελληνικού αθλητισμού.

Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε».

Έξω και ο Ρέτσος, βασικός ο Κάρμο

Αλλιώς τα υπολόγιζε ο Καρβαλιάλ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ αλλιώς τα φέρνουν οι εξελίξεις καθώς η ατυχία «χτύπησε» ξανά στο Ρέντη.

Μετά τον Ζέλσον Μαρτίνς που υπέστη θλάση και θα μείνει για ένα διάστημα εκτός δράσης, ο Καρβαλιάλ είδε και τον Παναγιώτη Ρέτσο να βγαίνει… off.

Ο Ρέτσος είχε μια ενόχληση από την χθεσινή προπόνηση που εξελίχθηκε σε πιο σοβαρή, απ’ ότι αρχικά φαινόταν και έτσι μπαίνει στα… πιτς με τον Πορτογάλο τεχνικό να ετοιμάζει για το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα τον Νταβίντ Κάρμο.

Ο Πορτογάλος στόπερ ήταν στον πάγκο με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά δεν έπαιξε, κάτι που φαίνεται πως θα συμβεί στο μεγάλο ματς της Κυριακής όπου λογικά θα έχει δίπλα του τον Ντόη. Ο Καρβαλιάλ έχει διαθέσιμους και τους Άμπι, Μπιανκόν ενώ στην ομάδα βρίσκεται πλέον και ο Βέζο που ήρθε χθες το βράδυ στην Αθήνα.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024