Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Η άμυνά μας δεν ήταν καλή, άξιζε να κερδίσει η Ζαλγκίρις»

Αταμάν: «Η άμυνά μας δεν ήταν καλή, άξιζε να κερδίσει η Ζαλγκίρις»

Στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του στάθηκε ο Αταμάν, μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο Κάουνας και ηττήθηκε από την Ζάλγκιρις με 80-68 στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζαλγκίρις στάθηκε στο πολύ κακό πρόσωπο που έδειξε αμυντικά το «τριφύλλι».

«Η Ζαλγκίρις άξιζε να κερδίσει το παιχνίδι. Είναι σε πολύ καλό μομέντουμ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Ζαλγκίρις άξιζε να κερδίσει το παιχνίδι. Είναι σε πολύ καλό μομέντουμ. Η άμυνά μας δεν ήταν καλή, ειδικά ο Έβανς έκανε ένα τέλειο παιχνίδι, τέλεια οργανωμένο. Η άμυνά μας, ειδικά στο low post ενάντια στον Ουλάνοβας και τον Σμιτς ήταν κάκιστη. Δεν παίξαμε με επαφές με τον Ερνανγκόμεθ, που έκανε πολλά λάθη, και τον Μήτογλου, που δεν ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο και δεν ανταποκρίθηκε στην σκληράδα, με κανέναν. Με αυτήν την άμυνα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας. Καταφέραμε να μείνουμε στο ματς μέχρι και στο τελευταίο τρίλεπτο, αλλά δεν μπορέσαμε κάτι άλλο. Συγχαρητήρια στη Ζαλγκίρις γιατί έπαιξαν σκληρά, ήθελαν το παιχνίδι και κράτησαν τη νίκη».

Για το μαρκάρισμα του Έβανς: «Ο Έβανς είναι ένας παίκτης με πολλές ικανότητες. Σήμερα ήταν καλός και ο Μπιρούτις και ζημιά έκανε και ο Ντίμσα με τα κοψίματα του και τις δεύτερες επιθέσεις που έδωσε. Παίζει λίγα λεπτά, αλλά είναι σημαντικός. Συγχαρητήρια στον Τρινκιέρι, που έχει κάνει δουλειά. Σε αυτό το γήπεδο, με αυτή την ενέργεια είναι δύσκολο να περάσει κάποιος από εδώ».

Για το γεγονός πως το καλοκαίρι κράτησε τον Γκριγκόνις στην ομάδα: «Ο Γκριγκόνις είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είδα κάποια παιχνίδια του πέρσι και είδα πως αν αλλάξω τον τρόπο παιχνιδιού και τον τοποθετήσω στο τρίποντο, όπως έκανα τα προηγούμενα χρόνια με τον Σιμόν, θα ανταποκριθεί καλά. Και είναι ήδη από τους παίκτες-κλειδιά και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Ο Γκριγκόνις έχει ποιότητα. Μπορεί να σκοράρει, μπορεί να σουτάρει τρίποντο. Σήμερα ήταν από τους καλύτερους αμυντικούς μας πάνω στον Ουλάνοβας. Δεν ήταν καλά τα προηγούμενα δύο χρόνια, αλλά πλέον βλέπουμε τον παίκτη που ήταν ένας από τους καλύτερους φόργουορντ στην Ευρώπη».

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024