Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
To «Suits» με την Μέγκαν Μαρκλ έσπασε όλα τα ρεκόρ προβολών

To «Suits» με την Μέγκαν Μαρκλ έσπασε όλα τα ρεκόρ προβολών

Πέντε χρόνια μετά την ολοκλήρωσή του «σπάει» ρεκόρ.

Νέο ρεκόρ streaming στις ΗΠΑ σημείωσε η σειρά «Suits» με πρωταγωνίστρια την Μέγκαν Μαρκλ. Σύμφωνα με τους αναλυτές της Nielsen, το δικαστικό δράμα «Suits» (που ολοκληρώθηκε το 2019) είναι η σειρά που το 2023 ξεπέρασε όλους τους άλλους τίτλους συγκεντρώνοντας 57,7 δισεκατομμύρια λεπτά τηλεθέασης.

Σίγουρα είναι μια μεγάλη επιτυχία για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί και η Μέγκαν Μαρκλ, στον τελευταίο της ρόλο προτού γίνει δούκισσα του Σάσεξ. Άλλωστε το «Suits» μόλις κατάφερε να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ του «The Office» το 2020, το οποίο είχε συγκεντρώσει 57,1 δισεκατομμύρια λεπτά προβολών κατά τη διάρκεια της χρονιάς εκείνης.

Η επιτυχία αυτή, σύμφωνα με τους αναλυτές οφείλεται στη διαθεσιμότητά της σε πολλαπλές πλατφόρμες streaming, συμπεριλαμβανομένων των Netflix και Peacock γεγονός που την κάνει εύκολα προσβάσιμη στο ευρύ κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Kelly Lawler, τηλεοπτική κριτικός της USA Today, δήλωσε: «Το Suits πετυχαίνει ένα γλυκό σημείο. Οι πλοκές είναι ανόητες, αλλά ποτέ χαζές. Οι διάλογοι μπορεί να σας κάνουν να γουρλώνετε τα μάτια σας, αλλά είναι αρκετά συχνά έξυπνοι».

Οι σειρές που κατέκτησαν τις άλλες θέσεις

Η δημοφιλής παιδική τηλεοπτική σειρά Bluey ήρθε στη δεύτερη θέση με 43,9 δισεκατομμύρια λεπτά προβολής στο Disney+ και 145 επεισόδια. Το NCIS ήρθε στην τρίτη θέση με 39,4 δισεκατομμύρια λεπτά προβολής που μεταδόθηκαν στο Netflix και την Paramount+ σε 443 επεισόδια.

Το Grey’s Anatomy, το μακροβιότερο ιατρικό δράμα prime time στην ιστορία της τηλεόρασης, ήρθε στην τέταρτη θέση με 38,6 δισεκατομμύρια προβολές σε 421 επεισόδια. Κατά τη διάρκεια των Emmy 2023 η Ellen Pompeo ανακοίνωσε ότι η σειρά θα ξεκινήσει σύντομα την 20ή σεζόν της.

Η Tress, η οποία υποδύθηκε την Jessica Pearson στο Suits, δήλωσε στο People ότι το ξαφνικό φως της δημοσιότητας στη σειρά ήταν «κάπως περίεργο και υπέροχο». «Είναι σαν να λέμε: Είναι ακόμη εδώ. Έκαναν απίστευτη δουλειά. Όλοι στη βιομηχανία ίσως μας υποβάθμισαν, λέγοντας, αυτό είναι εκείνο το χαριτωμένο καλωδιακό σόου», είπε.

Η Torres, η Hoffman και η Rafferty πρόσφατα πυροδότησαν φήμες για επάνοδο σε μια επερχόμενη διαφήμιση για το Super Bowl, όπου θα πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα, 30 δευτερολέπτων διαφήμιση για τα καλλυντικά E.L.F. που θα προβληθεί στο CBS κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στις 11 Φεβρουαρίου.

Sports in

Συγκλονιστικό βίντεο: Η θρυλική πορεία του Ολυμπιακού έως τους «4» (vid)

Απολαύστε το βίντεο με την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τα ημιτελικά του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024