Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μαρκλ: Απέρριψε την επανένωση του «Suits» στις Χρυσές Σφαίρες

Μέγκαν Μαρκλ: Απέρριψε την επανένωση του «Suits» στις Χρυσές Σφαίρες

Δεν εμφανίστηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της για την παρουσίαση βραβείου.

Τέλος στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με το «Suits» στις Χρυσές Σφαίρες έδωσε η Μέγκαν Μαρκλ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Page Six, η Δούκισσα του Σάσεξ είχε προσκληθεί να συναντήσει τα πρώην μέλη του καστ, Πάτρικ Τζ. Άνταμας, Γκάμπριελ Μαχτ, Σάρα Ράφερτι και Τζίνα Τόρες στην σκηνή για να παρουσιάσουν το Καλύτερο Τηλεοπτικό Δράμα, αλλά δεν ήταν διαθέσιμη.

«Ρωτήσαμε τη Δούκισσα, αλλά μας είπαν ότι, δυστυχώς, είχε μια προηγούμενη υποχρέωση», δήλωσε μια πηγή από τις Χρυσές Σφαίρες.

Η αναφορά στο όνομά της στις Χρυσές Σφαίρες

Τελικά, οι πρωταγωνιστές του «Suits», χωρίς την Μαρκλ, έκαναν την εμφάνισή τους αφού ο οικοδεσπότης Τζο Κόι έκανε ένα αστείο για την ίδια και τον πρίγκιπα Χάρι.

«Αποδεικνύεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα εξακολουθούν να πληρώνονται εκατομμύρια δολάρια για να μην κάνουν απολύτως τίποτα – και αυτό μόνο από το Netflix», αστειεύτηκε κατά τη διάρκεια του μονολόγου του, ενώ οι κάμερες ζούμαραν στον διευθύνοντα σύμβουλο του streamer, Τεντ Σαράντος, ο οποίος γέλασε.

To «Suits» προβλήθηκε από το 2011 έως το 2019 για 9 σεζόν και γνώρισε μια νέα φάση επιτυχίας και υψηλής τηλεθέασης μέσα από το Netflix την περασμένη χρονιά.

Θα επιστρέψει η Μέγκαν Μαρκλ στη σειρά;

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι η Μέγκαν Μαρκλ, η δούκισσα του Σάσεξ, θα επανέλθει ποτέ στη σειρά, ο Άνταμας είπε: «Σίγουρα. Ο Μάικ και η Ρέιτσελ στο Σιάτλ. Πρέπει να έρθουν στο Λος Άντζελες, πρέπει να φτιάξουν κάποια πράγματα», είπε για τον χαρακτήρα του και αυτόν της Μέγκαν Μαρκλ.

«Είναι αρκετά δημοφιλής αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε. «Άκουσες για τη Μέγκαν; Θα σου πω αργότερα», αστειεύτηκε.

Το ρεκόρ που έσπασε το «Suits»

Το «Suits» γνώρισε μια σημαντική «αναζωπύρωση» στο Netflix όταν προστέθηκε στο streamer τον Ιούνιο και έφτασε σε ρεκόρ που έσπασε τον αριθμό προβολής εκείνη τη στιγμή.

Η 42χρονη πρώην ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε ως Ρέιτσελ Ζέιν για επτά σεζόν, από το 2011 έως τα μέσα του 2018. Ωστόσο, άφησε τη σειρά και αποσύρθηκε από την υποκριτική το 2018 για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι και να μπει στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Τον Οκτώβριο του 2023, ανακοινώθηκε ότι το σύμπαν του «Suits» μεγαλώνει. Ο παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων Άαρον Κορς συνεργάζεται με το NBC Universal για μια σειρά που δεν έχει ακόμη όνομα, η οποία δεν θα είναι reboot ή spinoff της αρχικής σειράς.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024