Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Με λένε αηδιαστική»: TikToker σταμάτησε το ξύρισμα και στέλνει το δικό της μήνυμα

«Με λένε αηδιαστική»: TikToker σταμάτησε το ξύρισμα και στέλνει το δικό της μήνυμα

Η εμφάνισή της έχει διχάσει το διαδίκτυο.

Το δικό της μήνυμα στέλνει μια TikToker αποφασίζοντας να αφήσει τρίχες στις μασχάλες και στα πόδια. Η 26χρονη Cherry που είναι γνωστή στο TikTok με το ψευδώνυμο «Hairy Cherry» δημοσιεύει συχνά βίντεο που κατακρίνει τα πρότυπα ομορφιάς, ενώ πουλάει και τριχωτές αισθησιακές της φωτογραφίες, κερδίζοντας ως και 18.000 ευρώ τον μήνα.

Η Cherry απέκτησε φανατικούς υποστηρικτές, αλλά και επικριτές, επειδή αποφάσισε να σταματήσει το ξύρισμα για να στείλει μήνυμα υπέρ της αποδοχής του σώματος, με αποτέλεσμα να έχει μακριές τρίχες στο σώμα της.

«Με κοροϊδεύουν οι άντρες και με λένε αηδιαστική. Ποιοι, αυτοί που δεν μπορούν να αφήσουν μούσι», είπε η γυναίκα, σύμφωνα με τη Mirror.

«Η τρίχα είναι φυσικό αποτέλεσμα»

Επίσης, σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε, ανέφερε πως σταμάτησε να ξυρίζεται πριν από οκτώ μήνες, ενώ δήλωσε ότι «δεν πρέπει να ανησυχείτε για το αν ξυρίζονται ή όχι οι γυναίκες. Η τρίχα είναι φυσικό αποτέλεσμα και όχι το ανάποδο».

@ittybittycherrybb Making a friendship on the beach 🥰 #hairylegscheck ♬ original sound – 𝑛𝑒̀𝑙𝑙𝑎ଓ

Ορισμένες αναρτήσεις της λοιπόν, έχουν συγκεντρώσει θετικές αντιδράσεις, με αρκετά άτομα να αποθεώνουν την απόφαση της, ακόμη κι αν δεν την εφάρμοζαν. Εντούτοις, ορισμένοι ανέφεραν πως «χρειάζεται μηχανή του γκαζόν» για να πάρει τις τρίχες, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι μοιάζει με «αγρίμι», παρά με άνθρωπο.

@ittybittycherrybb Who has all the time for an everything shower every day? Save water, stay hairy #hairyarmpitsquad ♬ original sound – Char🤘🏻

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024