Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη στις ΗΠΑ: Αποκεφάλισε τον πατέρα του δείχνοντας το κομμένο κεφάλι στο YouTube

Φρίκη στις ΗΠΑ: Αποκεφάλισε τον πατέρα του δείχνοντας το κομμένο κεφάλι στο YouTube

Κάλεσε σε εξέγερση και δολοφονίες, δείχνοντας το κομμένο κεφάλι.

Φρικτό περιστατικό έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, όπου ένας 33χρονος σκότωσε και αποκεφάλισε τον πατέρα του και στη συνέχεια ανέβασε βίντεο με το τεμαχισμένο του κεφάλι στο YouTube.

Ο Τζάστιν Μον αποκεφάλισε τον 68χρονο πατέρα του στο σπίτι τους στο Μίντλετον Τάουνσιπ της Πενσυλβάνια και στη συνέχεια ανέβασε ένα αρρωστημένο βίντεο, όπου εξαπέλυσε πυρά κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης Μπάιντεν για τους «woke όχλους» και τους μετανάστες, που καταστρέφουν, όπως υποστήριξε, τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο 14λεπτο αποκρουστικό βίντεο, που παρέμεινε επί έξι ώρες δημοσιευμένο στο YouTube, ο 32χρονος δείχνει στην κάμερα μια πλαστική σακούλα με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του και λέει: «Αυτό είναι το κεφάλι του Μάικ Μον, ομοσπονδιακού υπαλλήλου εδώ και 20 χρόνια και πατέρα μου. Θα βρίσκεται τώρα αιώνια στην κόλαση ως προδότης της χώρας του».

Ζητά να σκοτώσουν αξιωματούχους της κυβέρνησης

Ο 32χρονος πρόσφερε στη συνέχεια αμοιβή ενός εκατομμυρίου δολαρίων σε όποιον σκοτώσει υψηλόβαθμους αξιωματούχους της κυβέρνησης, περιλαμβανομένων του διευθυντή του FBI, Κρίστοφερ Ρέι, του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ, Μέρικ Γκάρλαντ και του προκατόχου στο αξίωμα, Μπιλ Μπαρ, ενώ κάλεσε «πολιτοφυλακές» στη χώρα να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σκοτώσουν ομοσπονδιακούς αξιωματούχους «επιτόπου».

Ο 32χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης σε απόσταση δύο ωρών από το σπίτι του στο Φορτ Ιντιάνα Γκαπ της Πενσυλβάνια, σχεδόν ένα 24ωρο αφότου η αστυνομία ανακάλυψε το ακέφαλο πτώμα του πατέρα του στο μπάνιο της οικίας της οικογένειας στις 19:00 της Δευτέρας.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024