Με δύο επιστροφές συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague.
Πιο συγκεκριμένα στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα τέθηκαν ξανά οι Άρολντ Μουκουντί και Λιβάι Γκαρσία, οι οποίοι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.
Ο πρώτος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Καμερούν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ ο δεύτερος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.
Επίσης στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ενώ προληπτικά εκτός έμεινε ο Πέτρος Μάνταλος.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Τα τέσσερα σημαντικά λάθη του Λανουά, καθώς οι ξένοι διαιτητές που έφερε είχαν φάλτσα, ενώ κάποιες επιλογές του συζητήθηκαν πριν καν σφυρίξουν