Αντσελότι: «Καταλαβαίνω τον Τσάβι, αλλά η πίεση είναι η βενζίνη για να κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου»
Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τον Τσάβι και την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.
Η τρέχουσα σεζόν θα είναι και η τελευταία του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα!
Στις δηλώσεις του μετά τη βαριά ήττα από τη Βιγιαρεάλ στο «Μονζουίκ» με 3-5, ο προπονητής των Καταλανών έκανε γνωστό πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα στις 30 Ιουνίου βλέποντας πως με εκείνον στο τιμόνι δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση.
Ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, μίλησε για τον Τσάβι και τόνισε ότι αντιλαμβάνεται το βαρύ φορτίο που κουβαλούσε στους ώμους του όλο αυτό το διάστημα.
Μάλιστα, μίλησε για τη δική του αντίστοιχη εμπειρία, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Χετάφε.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κάρλο Αντσελότι:
«Θέλω να πω ένα πράγμα μόνο, χωρίς να κάνω συγκρίσεις. Κάνουμε μία φανταστική δουλειά, η πίεση είναι φυσιολογική. Και σέβομαι τους πάντες, τα λόγια τους και τις σκέψεις τους. Είτε πρόκειται για τον Τσάβι ή για οποιονδήποτε άλλο. Κατανοώ την απόφαση του Τσάβι», δήλωσε αρχικά ο 64χρονος Ιταλός προπονητής για να προσθέσει με νόημα:
«Στην αρχή της καριέρας μου, στην Serie B (σ.σ. ήταν προπονητής στην Ρετζιάνα) είχα βιώσει τη μεγαλύτερη πίεση. Εκεί ήταν για μένα πολύ δύσκολο να διαχειριστώ το στρες, σε τέτοιο βαθμό που να πω σε έναν από τους βοηθούς μου πως δεν θα άντεχα στους πάγκους μέχρι το 2000. Και είμαι ακόμη εδώ, το 2024. Σιγά σιγά συνηθίζεις και καταλαβαίνεις πως η πίεση είναι η βενζίνη για να κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου».
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442