Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στον φιλικό αγώνα των Βετεράνων του Ολυμπιακού με τον Ακρίτα Πάφου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στον φιλικό αγώνα των Βετεράνων του Ολυμπιακού με τον Ακρίτα Πάφου

Γιάννης Μώραλης: ««Θα ήθελα να συγχαρώ τους Βετεράνους του Ολυμπιακού μας και τον Ακρίτα Πάφου, για τον φιλικό αγώνα που παρακολουθήσαμε».

Παρουσία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη πραγματοποιήθηκε το διεθνές φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού με την αντίστοιχη ομάδα του Ακρίτα Πάφου.

Οι «ερυθρόλευκοι» άσοι του παρελθόντος αγωνίστηκαν για 691η φορά στην ιστορία τους. Ο αγώνας, όπως συμβαίνει κάθε φορά, διεξήχθη με τη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στο τέλος του φιλικού αγώνα, ο κ. Μώραλης παρέδωσε βραβείο στον Κοινοτάρχη του Χλώρακα Πάφου Νικόλα Λιασίδη, ο οποίος στη συνέχεια του προσέφερε μια εικόνα.

Μια ακόμη σπουδαία πρωτοβουλία

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους Βετεράνους του Ολυμπιακού μας και τον Ακρίτα Πάφου, για τον φιλικό αγώνα που παρακολουθήσαμε. Ο αγώνας αυτός είναι ο πρώτος μετά την απώλεια του Γιώργου Δαρίβα, που για τρεις δεκαετίες ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και τον αποχαιρετήσαμε όπως τού άξιζε. Νέος Πρόεδρος είναι ο Γιάννης Γκαϊτατζής, μία ακόμη μεγάλη μορφή της ιστορίας της ομάδας. Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού πρόσθεσαν ακόμη έναν αγώνα στους εκατοντάδες που έχουν δώσει μέχρι τώρα στην ιστορία του Συνδέσμου. Ένα διεθνές παιχνίδι παρουσία μάλιστα του Πρέσβη της Κύπρου Σταύρου Αυγουστίδη και του Βουλευτή Πάφου Χαράλαμπου Πάζαρου, το οποίο έχει και τη μορφή της ενδυνάμωσης των σχέσεων των δύο ομάδων και των Συνδέσμων Βετεράνων τους. Πρόκειται για ακόμη μια σπουδαία πρωτοβουλία και είναι ιδιαίτερη η χαρά μου, αυτά τα 30 χρόνια που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, να δίνω το «παρών» στα παιχνίδια των Βετεράνων. Τους χαιρόμαστε, τους θαυμάζουμε, τους στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας, σημείωσε:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή η παρουσία, στον διεθνή αγώνα με τον Ακρίτα Πάφου, του αγαπημένου μας Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Είναι το παιχνίδι υπ’ αριθμόν 691 με στόχο αυτό που θα συμπληρώσουμε τα 700 να διεξαχθεί στο «Καραϊσκάκη» και να αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή, ενώ το καλοκαίρι θα επισκεφτούμε την Πάφο.

Θα ήθελα να γνωστοποιήσω και μία μεγάλη εκδήλωση που έχουμε προγραμματίσει για τις 19 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στην οποία θα τιμήσουμε τον Ηλία Υφαντή για τα 70 χρόνια του στον Ολυμπιακό και τον κ. Μώραλη για την προσφορά του τα τελευταία 30 χρόνια στον σύλλογο».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024