
Ηράκλειο: Συνελήφθη 62χρονος για μαστροπεία – Προωθούσε στην πορνεία 38χρονη με θαμώνες στο μαγαζί του
Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και κατέβαλε το απαιτούμενο ποσό με προσημειωμένα χαρτονομίσματα
Για υπόθεση μαστροπείας συνελήφθη 62χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος φέρεται να προωθούσε στην πορνεία 38χρονη με θαμώνες στο κατάστημα που διατηρούσε.
Ο 62χρονος άνδρας συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και όπλων.
Ο 62χρονος εξωθούσε την 38χρονη Ουκρανή σε ερωτικές συνευρέσεις με θαμώνες έναντι χρηματικής αμοιβής
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος προήγαγε στην πορνεία μία 38χρονη από την Ουκρανία, με θαμώνες του καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.
Πώς τον παγίδευσαν
Από αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη πήγε στο κατάστημα προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την αλλοδαπή έναντι χρηματικού ποσού.
Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού των 60 ευρώ με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 62χρονου άνδρα.
Από τις αρχές κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των διακοσίων 200 ευρώ, μεταξύ των οποίων και το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Από την έρευνα στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φακός με λειτουργία ηλεκτρικής εκκένωσης τύπου tαser, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης-tαser, και καταγραφικό από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.
Διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League
- Τέσσερα μετάλλια και πολλές υποσχέσεις από τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
- Ανδρουλάκης για επέτειο τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: «Η μνήμη γίνεται ευθύνη, δεν ξεχνάμε τους νεκρούς»
- «Αναμνήσεις μιας καθωσπρέπει κόρης» -Αποσπάσματα από το βιβλίο της Σιμόν ντε Μπoβουάρ
- Markos by Night: Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με την παράσταση «10 Χρόνια Γάμου»
- Τσουκαλάς: «Άμεση προσφυγή στις κάλπες» – «Πολιτικό το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ»



