Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Στις 8 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η δίκη για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης

Σεπόλια: Στις 8 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η δίκη για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης

Η εκδίκαση της υπόθεσης προσδιορίστηκε το συντομότερο δυνατόν καθώς τον Απρίλιο του 2024 συμπληρώνεται το 18μηνο ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης για ορισμένους εκ των κατηγορουμένων

Την πρώτη μέρα λειτουργίας των δικαστηρίων για το έτος 2024, δηλαδή στις 8 Ιανουαρίου, προσδιορίστηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών απέρριψαν την έφεση που είχε ασκηθεί εκ μέρους ενός εκ των 26 κατηγορουμένων οι οποίοι θα καθίσουν στο εδώλιο.

Για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε

Η εκδίκαση της υπόθεσης προσδιορίστηκε το συντομότερο δυνατόν καθώς τον Απρίλιο του 2024 συμπληρώνεται το 18μηνο ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης για ορισμένους εκ των κατηγορουμένων οι οποίοι σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρέπει όπως προβλέπει ο νόμος να αποφυλακιστούν.

Με το βούλευμα παραπέμπονται τόσο ο εγκέφαλος των ραντεβού της φρίκης με 24 «πελάτες», που κατηγορείται για βιασμό και διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος του ανήλικου παιδιού, όσο και η μητέρα του κοριτσιού.

Οι δικαστές κρίνουν πως η 37χρονη μητέρα της ανήλικης διέθετε σε συγκεκριμένα πρόσωπα, έναντι αμοιβής, ηλεκτρονικό υλικό με την κόρη της γυμνή.

Σημειώνεται, ότι για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκεται σε εξέλιξη ανάκριση για δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε, καθώς είχε γίνει διαχωρισμός των υποθέσεων με κριτήριο και πάλι τα όρια προσωρινής κράτησης των εμπλεκομένων.

Sports in

Περιστέρι: Στην καλύτερη πεντάδα του Basketball Champions League ο Ράγκλαντ (pic)

Ο Τζο Ράγκλαντ ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας του Basketball Champions League για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024