Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύκλωμα μαστροπείας: «Εγώ πόσα θα πάρω;» - Τα μηνύματα στη 17χρονη που καίνε τη «Λορέλα»

Κύκλωμα μαστροπείας: «Εγώ πόσα θα πάρω;» – Τα μηνύματα στη 17χρονη που καίνε τη «Λορέλα»

Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης

Την δική της εκδοχή για την υπόθεση μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών δίνει η 31χρονη «Λορέλα» που έχει ήδη προφυλακιστεί. Όπως ισχυρίζεται όχι μόνο δεν προωθούσε στην πορνεία ανήλικες αλλά προσπαθούσε να βοηθήσει τη 17χρονη βλέποντας ότι έχει μπλέξει.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές έχουν στοιχεία που την ενοχοποιούν.

Τι λέει η «Λορέλα»

«Αρνούμαι τις κατηγορίες. Δεν γνωρίζω κανέναν από τους κατηγορούμενους για το κύκλωμα. Είμαι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού και το μεγαλώνω μόνη μου» φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της η 31χρονης και συνέχισε λέγοντας:

«Την 17χρονη την γνώρισα όταν ήταν 16 ετών. Ερχόταν στο διαμέρισμά μου για να της βάλω τεχνητές βλεφαρίδες. Γνωρίζω πολύ καλά τους γονείς της. Έλεγα στην μητέρα της να την προσέξει γιατί φοβόμουν ότι έχει μπλέξει. Τον φωτογράφο που λένε, της υπόθεσης δεν τον γνωρίζω. Προσπάθησα να βοηθήσω την 17χρονη να ξεμπλέξει. Δεν άκουγε τίποτα. Μέχρι πριν λίγο ήταν μαζί μου και έκλαιγε. Δεν γνωρίζω τις φίλες της. Τα χρήματα που αναφέρονται στα μηνύματα αφορούν αυτά που μου χρωστούσε για τις βλεφαρίδες».

Οι διάλογοι

Όπως αποκάλυψε το MEGA και το Live News τα μηνύματα που αντάλλασσε η 31χρονη με την ανήλικη καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που ακολουθεί:

31ΧΡΟΝΗ: Εγώ τι θα πάρω;
17ΧΡΟΝΗ: 40, εντάξει;
31ΧΡΟΝΗ: 50
17ΧΡΟΝΗ: Εντάξει
31ΧΡΟΝΗ: Μωρό μου, σ’αγαπώ
17ΧΡΟΝΗ: Τελειώσαμε, ακούς; Ξεκινάω, έρχεται…
31ΧΡΟΝΗ: Είναι μαζί σου; Πήγαινε στο δωμάτιο…

Ο «φωτογράφος»

Όσο για τον «φωτογράφο» των κοριτσιών, εκείνος θα πει:

«Δεν θυμάμαι αν είχα γνωρίσει την 17χρονη όσο είχα σχέση με την 31χρονη κατηγορούμενη. Τα ραντεβού στο σπίτι μου έγιναν μέσω social media και χωρίς την διαμεσολάβηση της 31χρονης. Από βλακεία μου έκανα ό,τι έκανα, επειδή με παρακάλεσε η 15χρονη και η 17χρονη να ανεβάσω τις φωτογραφίες τους στο σάιτ γνωριμιών. Μπορούσαν να ανοίξουν μόνες τους. Κάποια στιγμή μου ζήτησε η 17χρονη να τις κατεβάσω γιατί το έμαθε η οικογένειά της και το έκανα, αλλά μπορούσαν τα μέλη να κρατήσουν αποθηκευμένες τις αναρτήσεις. Η 17χρονη για να με εκβιάσει μου ζήτησε 5.000 ευρώ και τότε έμαθα ότι είναι ανήλικη».

Η μητέρα της 31χρονης

Στο πλευρό της προφυλακισμένης αισθητικού είναι και η μητέρα της.

«(Την κόρη μου) την γνωρίζει όλος ο κόσμος, δεν είναι μπλεγμένη. Δεν έχει μπλέξει ποτέ. Δούλευε το κορίτσι, δούλευε. Έκανε δύο δουλειές (για να επιβιώσει). Έχω πάθει καρδιακό, έχω μείνει κάγκελο. Δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Αυτό είναι το μήνυμά της και δεν θα αλλάξει ποτέ. Έχει μιλήσει ήδη η Δ… (17χρονη). Η Λορένα ήθελε να την ξεμπλέξει όχι να κάνει κακό σε κανέναν. Μακάρι να βγει η αλήθεια και να ξεμπλέξει από αυτό το πράγμα. Δούλευε από μικρή. Με τα λεφτά που (πληρωνόταν) από τις βλεφαρίδες πλήρωνε τη δασκάλα που είχε για τον Μ… (το παιδί της). Βέβαια θα είχε χρήματα αν έκανε όλα αυτά. Σας το λέω δεν έκανε τίποτα. Την είδα (την 17χρονη) που ερχόταν για (να βάλει) βλεφαρίδες και όχι μόνο η Δ… (17χρονη), έρχονταν κοπέλες για να βάλουν βλεφαρίδες. Η κόρη μου δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Να πάνε όλα καλά γιατί…», είπε η μητέρα της.

«Δεν ήξερα την ηλικία της»

Σήμερα κλήθηκαν να απολογηθούν 2 ακόμα κατηγορούμενοι για την υπόθεση. Μια 25χρόνη που την κατήγγειλε η 17χρονη ότι εξωθούσε στην πορνεία ανήλικες και ένας ένας μεσήλικας που φέρεται ως πελάτης να είχε συνευρεθεί επί πληρωμή μαζί τους.

Ο 55χρονος πελάτης που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ισχυρίστηκε πως η κοπέλα έδειχνε μεγαλύτερη.

«Η 15χρονη μου έδειξε δίπλωμα οδήγησης και μου ζήτησε να της νοικιάσω ένα αυτοκίνητο γιατί είχε μόνο ένα χρόνο το δίπλωμα. Το παρουσιαστικό της παρέπεμπε σε 22χρονη κοπέλα. Έχω κόρη στην ηλικία της και είναι ακόμα παιδί. Η 17χρονη κρατούσε ταυτότητα όταν την συνάντησα μαζί με μια άλλη φίλη της. Είδα μόνο την ημερομηνία γέννησης στο πίσω μέρος της ταυτότητας. Δεν ξέρω αν κρατούσε κάποιας άλλης. Δεν απείλησα καμία κοπέλα με όπλο. Είχα ένα αεροβόλο για πέταμα. Τα κορίτσια τα βρήκα σε σάιτ γνωριμιών όπου υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση ότι είσαι ενήλικας», ανέφερε ο 55χρονος κατηγορούμενος.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024