Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάντος: «Ο Ρονάλντο τώρα παίζει με τακτική»

Σάντος: «Ο Ρονάλντο τώρα παίζει με τακτική»

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε σε εφημερίδα της Σαουδικής Αραβίας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αναφέρθηκε στην επιλογή του να μην τον χρησιμοποιήσει στα τελευταία παιχνίδια της Πορτογαλίας στα Μουντιάλ του 2022

Ο Φερνάντο Σάντος υπήρξε ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας από το 2014 έως το 2022 και οδήγησε την πατρίδα του στην κατάκτηση του Euro 2016.

Ο 69χρονος τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο της Πορτογαλίας μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, όπου πολλοί τον επέκριναν για την απόφασή του να μην χρησιμοποιήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα τελευταία παιχνίδια του τουρνουά.

Ο νυν κόουτς της Μπεσίκτας μίλησε στην εφημερίδα «Al-Sharq Al-Awsat» της Σαουδικής Αραβίας και αναφέρθηκε στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για την επιλογή του να αφήσει στον πάγκο τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στα νοκ άουτ του περασμένου Μουντιάλ και να ξεκινήσει τον Γκονζάλο Ράμος, κάνοντας λόγο για την τακτική προσήλωση του Κριστιάνο σε εκείνη τη φάση της καριέρας του.

«Ο Κριστιάνο δεν ήταν χαρούμενος που δεν ξεκίνησε σε δύο παιχνίδια, όντας στον πάγκο. Είχε μια αψεγάδιαστη συμπεριφορά προς την ομάδα, πανηγύρισε τα γκολ κόντρα στην Ελβετία (6-1 η Πορτογαλία).Αν είχαμε κερδίσει τα προημιτελικά, πιθανότατα θα επέστρεφε στο αρχικό σχήμα .

Ήταν απλά μια τακτική απόφαση και ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Σήμερα, ο Ρονάλντο είναι σε εξαιρετική φόρμα, παίζει τακτικά, κάτι που δεν έκανε όταν ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν. Το έχω πει πολλές φορές και θα το πω άλλη μια ακόμα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών», ανέφερε ο Φερνάντο Σάντος.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024