Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ευχάριστα νέα για Μπαρτζώκα – Πότε επιστρέφει ο Φαλ…

Ευχάριστα νέα για Μπαρτζώκα – Πότε επιστρέφει ο Φαλ…

Η αποθεραπεία του Μουσταφά Φαλ πηγαίνει πολύ καλά και αναμένεται να επιστρέψει πιο νωρίς από ότι περίμεναν στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει «χτυπηθεί» πολύ από τραυματισμούς και προβλήματα τη φετινή σεζόν, ουσιαστικά έχει αγωνιστεί ελάχιστα πλήρης, ενώ διανύει ένα διάστημα που έχει τρεις σέντερ εκτός δράσης (Φαλ, Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αποφάσισε να ενισχυθεί η ομάδα του στο «5» με την απόκτηση του Μόουζες Ράιτ, ο οποίος θα μπει στα… βαθιά με το καλημέρα στο λιμάνι.

Από εκεί και πέρα όμως ο Έλληνας τεχνικός έχει επιτέλους και ένα ευχάριστο, αφού ο Μουσταφά Φαλ αν και είναι τραυματίας έχει μια πολύ καλή αποθεραπεία και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος πιο γρήγορα από ότι περίμεναν στον Ολυμπιακό.

Πότε θα είναι διαθέσιμος

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος σέντερ που αποτελεί σημείο αναφοράς στη ρακέτα και έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες για το πλάνο Μπαρτζώκα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει μετά τη «διαβολοβδομάδα» και το ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Η πορεία της αποθεραπείας (είχε υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος) του Μουστάφα Φαλ εξελίσσεται ικανοποιητικά και σύμφωνα με τις τελευταίες ιατρικές εκτιμήσεις από τις 5 Φεβρουαρίου και μετά θα είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Εφόσον όλα συνεχίσουν να εξελίσσονται ομαλά θα δώσει το παρών στον εκτός έδρας αγώνα με την Βαλένθια στις 8 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague, που αναμένεται να είναι «κλειδί» για την πορεία της ομάδας.

Κατόπιν, το παιχνίδι πρωταθλήματος με το Μαρούσι στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» στις 11 Φεβρουαρίου για την 18η αγωνιστική της Basket League και ο αγώνας Κυπέλλου στις 16 Φεβρουαρίου με το Περιστέρι θα αποτελέσουν σημαντικά τεστ για να προετοιμάσουν τον Γάλλο σέντερ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024