Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο βασιλιάς Κάρολος φεύγει από το νοσοκομείο μετά από τρεις ημέρες - Δείτε βίντεο

Ο βασιλιάς Κάρολος φεύγει από το νοσοκομείο μετά από τρεις ημέρες – Δείτε βίντεο

Ο μονάρχης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο London Clinic το πρωί της Παρασκευής. Είναι το ίδιο ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Ο βασιλιάς βγήκε από το νοσοκομείο αφού υποβλήθηκε σε θεραπεία για διογκωμένο προστάτη. Ο Κάρολος χαμογέλασε και χαιρέτησε το κοινό καθώς έβγαινε από την ιδιωτική κλινική του Λονδίνου με τη βασίλισσα στο πλευρό του.

Η πριγκίπισσα έφυγε νωρίτερα τη Δευτέρα για να αναρρώσει στο σπίτι της στο Ουίνδσορ. Εξυπακούεται ότι ο βασιλιάς την επισκέφθηκε πριν από τη δική του θεραπεία

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανέφερε σε ανακοίνωση ότι ο Κάρολος έχει «αναβάλει τις προσεχείς δημόσιες υποχρεώσεις του για να εξασφαλίσει μια περίοδο ιδιωτικής ανάρρωσης».

Δεν θα πραγματοποιήσει βασιλικές υποχρεώσεις για διάστημα έως και ενός μήνα, καθώς θα αναρρώνει από την επέμβαση, σύμφωνα με το Sky News.

«Eίναι καλά»

Το παλάτι πρόσθεσε ότι ο βασιλιάς ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην επίσκεψη και τη θεραπεία του στο νοσοκομείο και ότι «είναι ευγνώμων για όλα τα ευγενικά μηνύματα που έλαβε τις τελευταίες ημέρες».

Ο μονάρχης, 75 ετών, εισήχθη στο νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής, καθώς η Καμίλα τον συνόδευε.Πρόκειται για την ίδια κλινική όπου αναρρώνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά από εγχείρηση στην κοιλιά.

Η πριγκίπισσα έφυγε νωρίτερα τη Δευτέρα για να αναρρώσει στο σπίτι της στο Ουίνδσορ. Εξυπακούεται ότι ο βασιλιάς την επισκέφθηκε πριν από τη δική του θεραπεία.

Όταν η βασίλισσα έφυγε από το νοσοκομείο λίγο μετά τις 3 το απόγευμα της Παρασκευής, είπε στον κόσμο ότι ο σύζυγος της «είναι καλά». Τον επισκέφθηκε ξανά το Σάββατο και νωρίτερα τη Δευτέρα.

Με πληροφορίες από Sky News

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024