Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Nicole Eggert του «Baywatch» μετάνιωσε τα εμφυτεύματα μετά τη διάγνωση με καρκίνο του μαστού

Η Nicole Eggert του «Baywatch» μετάνιωσε τα εμφυτεύματα μετά τη διάγνωση με καρκίνο του μαστού

Η διάσημη ηθοποιός του Baywatch Nicole Eggert εξομολογήθηκε πως μετάνιωσε τα εμφυτεύματα στήθους που έβαλε στα 18 της χρόνια. Η διάγνωση με καρκίνο και η ζωή της σήμερα.

Η Nicole Eggert, που πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά Baywatch από το 1992 έως το 1994, δήλωσε πως μετάνιωσε που έβαλε εμφυτεύματα στήθους στα 18 της χρόνια μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο του μαστού.

Η 51χρονη πρωταγωνίστρια του Baywatch Nicole Eggert εξέφρασε τη λύπη της για την απόφασή της να βάλει εμφυτεύματα στήθους στην τρυφερή ηλικία των 18 ετών μετά τη θλιβερή διάγνωση με καρκίνο του μαστού.

Ήταν μια ηλίθια απόφαση στα 18 μου χρόνια. Κοιτάζω όλα αυτά τα νεότερα κορίτσια που το κάνουν και σκέφτομαι ‘Θεέ μου, αφήστε ήσυχα τα σώματά σας’

Η 51χρονη ηθοποιός, που διαγνώστηκε με καρκίνωμα του τριχοειδούς σταδίου 2 τον Δεκέμβριο του 2023, εξομολογήθηκε πως πίστευε ότι βρισκόταν σε εμμηνόπαυση όταν παρουσίασε ανησυχητικά συμπτώματα, όπως η σημαντική αύξηση βάρους και ο έντονος πόνος στο αριστερό της στήθος.

Η Nicole Eggert, γνωστή για τον ρόλο της Summer Quinn στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Baywatch, αποφάσισε να βάλει εμφυτεύματα στήθους ενώ βρισκόταν στην εφηβεία λόγω της πίεσης για να φορέσει το μαγιό για τον ρόλο της.

Οι τύψεις για την απόφασή της

Μιλώντας στο περιοδικό People εξέφρασε τις τύψεις της για τη βιαστική απόφαση που πήρε στα νιάτα της.

«Ήταν μια ηλίθια απόφαση στα 18 μου χρόνια. Κοιτάζω όλα αυτά τα νεότερα κορίτσια που το κάνουν και σκέφτομαι ‘Θεέ μου, αφήστε ήσυχα τα σώματά σας’» εξομολογήθηκε στο περιοδικό.

«Αλλά όταν πρέπει να βάλεις αυτό το ολόσωμο και είναι σαν να είσαι τόσο επίπεδη που είναι σαν να έχεις πιέτες. ‘Τι είναι αυτό;’ Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν μπορείς να το γεμίσεις με τίποτα. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα», σημείωσε χαρακτηριστικά η Nicole Eggert.

H Nicole Eggert, η οποία έχει κάνει διάφορες επεμβάσεις αύξησης στήθους από τότε που τελείωσε το Baywatch, μοιράστηκε μία από αυτές τις επεμβάσεις στο ριάλιτι του E! «Botched».

Πήγε στην εκπομπή το 2015 για να μειώσει το μέγεθος του στήθους της. Τώρα ως ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών επικεντρώνεται κυρίως στη διάγνωση του καρκίνου της.

«Νομίζω ότι ήταν επιζήμια και με έκανε πολύ ανασφαλή και απλά δεν ένιωθα άνετα στο σώμα μου».

Για τη διάγνωση του καρκίνου, η Nicole Eggert υποβλήθηκε σε μαστογραφία και τρεις βιοψίες, αλλά είναι άγνωστο αν η ασθένεια έχει εξαπλωθεί ή κάνει μετάσταση σε άλλα μέρη του σώματός της.

Μετά το χειρουργείο, θα κάνει χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπείας, όπως της συνέστησε ο γιατρό της.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024