Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη γνωστός ποινικός με όπλο στο κέντρο της Αθήνας - Η σχέση με γνωστή συμμορία

Συνελήφθη γνωστός ποινικός με όπλο στο κέντρο της Αθήνας – Η σχέση με γνωστή συμμορία

Ένας άνδρας γνωστός στις Αρχές συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων καθώς στην κατοχή του βρέθηκε «πειραγμένο» όπλο.

Στη σύλληψη ενός 36χρονου  υπηκόου Βουλγαρίας, ο οποίος φέρεται να διατηρεί σχέσεις με γνωστή συμμορία του οργανωμένου εγκλήματος προχώρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής οι Αρχές, καθώς σε τυχαίο έλεγχο εντοπίστηκαν στην κατοχή του ένα όπλο και σφαίρες.

Συνελήφθη έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων, το οποίο είναι γνώριμο στους αστυνομικούς καθώς φαίνεται πως δρα γνωστή συμμορία

Ο 36χρονος που έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές και φέρεται να διατηρεί καλές σχέσεις με μέλη της σκληρής συμμορίας Lions.

Ο 36χρονος που συνελήφθη

Ο 36χρονος συνελήφθη για οπλοκατοχή έπειτα από τυχαίο έλεγχο που του έγινε ενώ βρισκόταν έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων, το οποίο είναι γνώριμο στους αστυνομικούς καθώς φαίνεται πως εκεί δρα η συγκεκριμένη συμμορία.

Ειδικότερα, στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι Tokarev καθώς και επτά σφαίρες. Μάλιστα σύμφωνα με το MEGA, η λαβή του όπλου ήταν τυλιγμένη με μονωτική ταινία, ώστε να μπορεί να το τραβάει χωρίς να αφήνει πάνω του δακτυλικά αποτυπώματα και στη συνέχεια να μπορεί να το ξεφορτωθεί.

Το όπλο που είχε στην κατοχή του ο 36χρονος

Είχε καταθέσει μήνυση κατά των αστυνομικών

Μάλιστα στο παρελθόν ο 36χρονος είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος αστυνομικών της ομάδας της Άμεσης Δράσης, κατηγορώντας τους πως τον είχαν χτυπήσει κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Γκάζι.


Υπενθυμίζεται ότι η συμμορία Lions έχει εμπλακεί στη δολοφονία ενός 39χρονου υδραυλικού στη Νέα Ιωνία, καθώς και σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, σωματεμπορίας και παροχής προστασίας κυρίως σε Σεπόλια και Γκάζι.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024