Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκάζι: Επέστρεψε στην Κρήτη ο 34χρονος που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ - Διαφεύγει της σύλληψης ο πιστολέρο

Γκάζι: Επέστρεψε στην Κρήτη ο 34χρονος που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ – Διαφεύγει της σύλληψης ο πιστολέρο

O Δημήτρης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά από 41 ημέρες νοσηλείας και πλέον βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα

Στα Μάλια επέστρεψε ο 34χρονος Δημήτρης, που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι τα ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου έξω από κλαμπ στο Γκάζι.

Χθες (26/1) ο 34χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά από 41 ημέρες νοσηλείας και το βράδυ επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής για Κρήτη.

Από το πρωί βρίσκεται πίσω στο σπίτι του, όπου και θα συνεχίσει να αναρρώνει έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Δημήτρης είχε χειρουργηθεί στις 18 Δεκεμβρίου από την χειρουργική ομάδα της Νευροχειρουργικής Κλινικής του «Γεννηματάς» με τη βοήθεια συστήματος νευροπλοήγησης, το οποίο ελαχιστοποιεί τις χειρουργικές βλάβες του εγκεφάλου.

Ο «πιστολέρο» είχε κατηγορηθεί για παράνομη δραστηριότητα στην Ελλάδα, ενώ το 2012 είχε συλληφθεί στην Κέρκυρα

Το βλήμα που είχε δεχτεί δεν είχε εξέλθει του κρανίου, αλλά είχε παραμείνει κολλημένο στον εγκέφαλό του, καθώς είχε σταματήσει πάνω σε οστό, ενώ υπήρχε μόνο τραύμα εισόδου, γεγονός που έκανε την επέμβαση περίπλοκη.

Όπως σημειώνει το Creta24, αν και αρχικά αναμενόταν ο 34χρονος να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 22 Ιανουαρίου και να συνεχίσει τις θεραπείες του στο «Βενιζέλειο», τελικά αποφασίστηκε να παραμείνει στο «Γεννηματάς» και να επιστρέψει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αδελφός του Δημήτρη, Γιάννης, που τραυματίστηκε ελαφρύτερα, έχει επιστρέψει στα Μάλια από τις 22 Δεκεμβρίου, ενώ ο 28χρονος Φραγκίσκος, που επίσης είχε δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι και έχει επιστρέψει στην Κρήτη, υποβλήθηκε πριν πό λίγες ημέρες ξανά σε χειρουργείο και αφαιρέθηκαν οι οκτώ βίδες που είχαν τοποθετηθεί στη γνάθο του.

Ο 34χρονος που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι στο Γκάζι

Άφαντος ο πιστολέρο

Εν τω μεταξύ, ο 36χρονος πιστολέρο, που πυροβόλησε εν ψυχρώ τόσο τον 34χρονο άνδρα με καταγωγή από τα Μάλια της Κρήτης, αλλά και τον αδερφό του Γιάννη και τον φίλο τους Φραγκίσκο, εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης, ενώ ο 33χρονος συνοδηγός του στο γκρι τζιπ έχει προφυλακιστεί.

Ο «πιστολέρο» είχε κατηγορηθεί για παράνομη δραστηριότητα στην Ελλάδα, ενώ το 2012 είχε συλληφθεί στην Κέρκυρα. Στη συνέχεια πήγε στην Αλβανία, όπου κι εκεί συνελήφθη για άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη μεθοδική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο Αλβανός κακοποιός παραμένει ασύλληπτος και από τις Αρχές εκτιμάται πως υπήρξε βοήθεια από το ευρύτερο περιβάλλον του προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

Τα επικρατέστερα σενάρια θέλουν τον δράστη να βρίσκεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Εύβοια, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει διαφύγει στην Τουρκία.

Λίγες ημέρες μετά το συμβάν στο Γκάζι, ο 37χρονος επιχειρούσε να διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα είτε προς Τουρκία είτε προς Μάλτα, κάτι που φαίνεται πως δεν κατάφερε να πετύχει.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024