Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα ίχνη του πιστολέρο στο Γκάζι η ΕΛ.ΑΣ. - Τι πιστεύουν οι Αρχές

Στα ίχνη του πιστολέρο στο Γκάζι η ΕΛ.ΑΣ. – Τι πιστεύουν οι Αρχές

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση των πυροβολισμών στο Γκάζι, εκτιμούν ότι ο δράστης δεν έχει καταφέρει να διαφύγει στο εξωτερικό.

Στα ίχνη του 37χρονου δράστη των πυροβολισμών στο Γκάζι πιστεύουν ότι βρίσκονται οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει προφυλακιστεί ήδη ο 33χρονος συνεργός του «πιστολέρο», ο οποίος είχε απασχολήσει κι αυτός παλαιότερα τις Αρχές.

Το παρελθόν του

Ο «πιστολέρο» είχε κατηγορηθεί για παράνομη δραστηριότητα στην Ελλάδα, ενώ το 2012 είχε συλληφθεί στην Κέρκυρα. Στη συνέχεια πήγε στην Αλβανία, όπου κι εκεί συνελήφθη για άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη μεθοδική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο πιστολέρο φαίνεται πως δεν κατάφερε να βρει βοήθεια για να «βγει» στο εξωτερικό, με τις αστυνομικές αρχές να βρίσκονται κοντά στη σύλληψή του

Ο Αλβανός κακοποιός παραμένει ασύλληπτος και από τις Αρχές εκτιμάται πως υπήρξε βοήθεια από το ευρύτερο περιβάλλον του προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

Τα επικρατέστερα σενάρια θέλουν τον δράστη να βρίσκεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Εύβοια, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει διαφύγει στην Τουρκία.

Λίγες ημέρες μετά το συμβάν στο Γκάζι, ο 37χρονος επιχειρούσε να διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα είτε προς Τουρκία είτε προς Μάλτα, κάτι που φαίνεται πως δεν κατάφερε να πετύχει.

Sports in

Νίκησαν και έμειναν ζωντανοί οι Λέικερς (119-108)

Οι Λέικερς νίκησαν με 119-108 και γλύτωσαν την σκούπα από τους Νάγκετς, μένοντας παράλληλα ζωντανοί στη σειρά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024