Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγιος Παντελεήμονας: Θέμα χρόνου η σύλληψη του «δράκου των ασανσέρ» - Γνωστός των Αρχών της περιοχής

Άγιος Παντελεήμονας: Θέμα χρόνου η σύλληψη του «δράκου των ασανσέρ» – Γνωστός των Αρχών της περιοχής

Σύμφωνα με πληροφορίες, μονάχα το ένα ανήλικο θύμα κατάφερε να τον αναγνωρίσει

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άντρα που επιτέθηκε σε δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 14 και 13, μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των δύο κοριτσιών αλλά και τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, πρόκειται για άνδρα περίπου 25 ετών, ο οποίος μιλά σπαστά ελληνικά.

«Είμαστε βέβαιοι ότι θα συλληφθεί τις επόμενες ημέρες, διότι είναι γνωστός των Αρχών της περιοχής» δήλωσε ο Γ.Γ Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών, Σταύρος Μαυροειδάκος μιλώντας στο MEGA.

Σημειώνεται πως με αφορμή το περιστατικό, οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν περισσότερη αστυνόμευση καθώς η εγκληματικότητα στη γειτονιά έχει αυξηθεί.

«Με τράβηξε πίσω…και συνέχισε να με ακουμπάει στο σώμα»

Οι δύο ανήλικες έχουν καταθέσει στην αστυνομία και έχουν δει φωτογραφίες σεσημασμένων αντρών. Φαίνεται πως από τις δύο, μονάχα η μία κατάφερε να τον αναγνωρίσει.

Η πρώτη καταγγελία

Την πρώτη καταγγελία έκανε ένα 13χρονο κορίτσι από το Μπαγκλαντές, συνοδευόμενο από τον πατέρα του, το οποίο είπε στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι της 22ας Ιανουαρίου ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που διαμένει και με τη χρήση σωματικής βίας, τη θώπευσε στο στήθος προτού εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Πήγα στο ασανσέρ και τότε ένας άνδρας ήρθε και με ρωτάει… είπε κάποιο όνομα κι αν ξέρω το σπίτι του, εγώ είπα όχι. Κι όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα, αυτός μου κράτησε το χέρι και με τράβηξε πίσω και πάτησε όλα τα νούμερα και συνέχισε να με ακουμπάει στο σώμα. Εγώ άρχισα να τσιρίζω κι αυτός έβαλε το χέρι του στο στόμα μου για να μην μπορώ» περιέγραψε το ανήλικο θύμα.

Η δεύτερη καταγγελία

Δύο ημέρες μετά την 13χρονη, στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα βρέθηκε μια 14χρονη από την Αλβανία, μαζί με τον πατέρα της, προκειμένου να καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα αντίστοιχης επίθεσης στις 21 Ιανουαρίου.

Η 14χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που διαμένει, είδε την πόρτα του ασανσέρ να ανοίγει και να μπαίνει μέσα ένας άγνωστος άνδρας.

Όπως είπε το ανήλικο κορίτσι στους αστυνομικούς, ο άνδρας προσπάθησε να μιλήσει μαζί της χωρίς να τα καταφέρει, μιλώντας αγγλικά και σπαστά ελληνικά.
Την ώρα που έσβησαν τα φώτα του ανελκυστήρα, ο άγνωστος άνδρας τη θώπευσε στο στήθος, με την 14χρονη να φωνάζει για βοήθεια.

Ο δράστης επιχείρησε τότε να της κλείσει το στόμα, όμως το νεαρό κορίτσι κατάφερε να διαφύγει προς το διαμέρισμα που μένει, με τον δράστη να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024