Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγιος Παντελεήμονας: Τρόμος για δύο ανήλικες που δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση σε ασανσέρ

Άγιος Παντελεήμονας: Τρόμος για δύο ανήλικες που δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση σε ασανσέρ

O δράστης θώπευσε τα δύο κορίτσια μέσα στο ασανσέρ και μετά εξαφανίστηκε.

Συναγερμός έχει σημάνει στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα μετά από καταγγελίες δύο κοριτσιών για σεξουαλική επίθεση που δέχτηκαν από άντρα μέσα σε ασανσέρ της πολυκατοικίας τους.

Στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός, καθώς υπήρξαν δύο διαφορετικές καταγγελίες για δύο διαφορετικά συμβάντα που έγιναν την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Οι καταγγελίες έγιναν αυθημερόν για το περιστατικό της Δευτέρας, αλλά με καθυστέρηση τριών ημερών για το συμβάν της Κυριακής.

Και στις δύο περιπτώσεις τα θύματα είναι ανήλικα κορίτσια τα οποία δέχθηκαν επίθεση μέρα-μεσημέρι ενώ έμπαιναν στα ασανσέρ

Στο περιστατικό της Δευτέρας, μάλιστα, απείλησε κάνοντας το σήμα του όπλου με τα χέρια του για να τρομάξει το κορίτσι και να μην αντιδράσει. O δράστης θώπευσε τα δύο κορίτσια μέσα στο ασανσέρ και μετά εξαφανίστηκε.

Βίντεο έχουν καταγράψει τις κινήσεις του δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ., έχοντας στα χέρια της την περιγραφή των κοριτσιών, προσπαθεί από λίστα με σεσημασμένους να ταυτοποιήσει τον δράστη.

Προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάποιο αποτέλεσμα, ενώ έχουν εντοπιστεί τα βίντεο που έχουν καταγράψει τις κινήσεις του δράστη, και οι αστυνομικοί προσπαθούν από εκεί να εξαγάγουν συμπεράσματα ώστε να οδηγηθούν στα ίχνη του.

Οι καταγγελίες των κοριτσιών

Την πρώτη καταγγελία έκανε ένα 13χρονο κορίτσι, συνοδευόμενο από τον πατέρα του, το οποίο είπε στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι της 22ας Ιανουαρίου ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που διαμένει και με τη χρήση σωματικής βίας, τη θώπευσε στο στήθος προτού εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δύο ημέρες μετά την 13χρονη, στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα βρέθηκε μια 14χρονη, μαζί με τη μητέρα της, προκειμένου να καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα αντίστοιχης επίθεσης στις 21 Ιανουαρίου.

Η 14χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που διαμένει, είδε την πόρτα του ασανσέρ να ανοίγει και να μπαίνει μέσα ένας άγνωστος άνδρας.

Την ώρα που έσβησαν τα φώτα του ανελκυστήρα, ο άγνωστος άνδρας τη θώπευσε στο στήθος, με την 14χρονη να φωνάζει για βοήθεια.

Ο δράστης επιχείρησε τότε να της κλείσει το στόμα, όμως το νεαρό κορίτσι κατάφερε να διαφύγει προς το διαμέρισμα που μένει, με τον δράστη να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024