Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι: Έλεγε «θα σε θάψω χωρίς παπά» - Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον κρεοπώλη πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Έλεγε «θα σε θάψω χωρίς παπά» – Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον κρεοπώλη πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη

«Την ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη, ο κρεοπώλης ήταν ψύχραιμος και ψυχρός. Του είπαμε να πάμε να βοηθήσουμε για να βρούμε τον Μπάμπη και μας είπε “πάτε και θα έρθω και εγώ”»

Άγνωστο παραμένει ακόμα το κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση, ο 50χρονος κρεοπώλης, που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό και το θρίλερ δεν έχει τελειωμό.

Ο ίδιος είναι σκληρός και άτεγκτος. Αρνείται το στυγερό έγκλημα και υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τίποτα. Ωστόσο, νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στα ήδη επιβαρυντικά.

Το τελευταίο διάστημα ο Μπάμπης φαινόταν ανήσυχος και προβληματισμένος για την οφειλή του κρεοπώλη

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, ο 50χρονος βρισκόταν σε άθλια οικονομική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, ενώ δέκα ημέρες πριν τη δολοφονία του Μπάμπη φέρεται να είπε στον ύπνο του «θα σε θάψω χωρίς παπά».

«Ήταν ψύχραιμος και ψυχρός»

Κοινός φίλος του κρεοπώλη και του θύματος, ο οποίος και τους γνώρισε, κατέθεσε στις Αρχές για ένα περιστατικό, με πρωταγωνιστή τον 50χρονο, λίγε ημέρες πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη.

«Κάποια στιγμή στο σπίτι μου, δέκα ημέρες πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη, στον ύπνο του ο κρεοπώλης είπε “θα σε θάψω χωρίς παπά”. Το άκουσα και εγώ και ο πατέρας μου. Την ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη, ο κρεοπώλης ήταν ψύχραιμος και ψυχρός. Του είπαμε να πάμε να βοηθήσουμε για να βρούμε τον Μπάμπη και μας είπε “πάτε και θα έρθω και εγώ”. Τον είδα αρκετά ψυχρό και επειδή τον ξέρω αρκετά χρόνια μου έκανε εντύπωση η στάση του», φέρεται να είπε ο 30χρονος στο STAR.

Ο κουμπάρος του θύματος μάλιστα αναφέρθηκε στο πώς ήταν ο Μπάμπης, εξαιτίας του ποσού που δεν του επέστρεφε ο κρεοπώλης: «Ξέρω ότι ο Μπάμπης είχε ξαναδανείσει πιο παλιά στον κρεοπώλη. Το τελευταίο διάστημα ο Μπάμπης φαινόταν ανήσυχος και προβληματισμένος για την οφειλή του κρεοπώλη. Είχε πει ότι θα τον ξεχρέωνε, μετά τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς».

Το πρώτο τηλεφώνημα από τον Κορυδαλλό

O 50χρονος κατηγορούμενος βρίσκεται στη Γ’ Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού και προαυλίζεται μόνος του. Μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει τίποτα και «είναι σα να μην υπάρχει», όπως λένε οι δεσμοφύλακες.

Βρίσκεται στο ίδιο κελί με έναν άνδρα που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και είναι και ο μόνος με τον οποίο έχει επικοινωνία.

Μάλιστα, ο κρεοπώλης έκανε ήδη και το πρώτο του τηλεφώνημα. Πήρε ένα δικό του πρόσωπο και ζήτησε να του στείλει ρούχα.

Ο κατηγορούμενος έχει περάσει από ψυχίατρο, καθώς την πρώτη νύχτα που πέρασε εντός των φυλακών, είχε τάσεις αυτοκτονίας. Ο γιατρός βρήκε ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα και χαίρει άκρας υγείας.

Άμεσα αναμένεται να κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση και στη συνέχεια θα επιστρέψει πάλι στον Κορυδαλλό.

Έρευνες για το κινητό και το όπλο του Μπάμπη

Οι έρευνες των Αρχών πάντως συνεχίζονται εντατικά για τον εντοπισμό επιπλέον στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος και κυρίως της καραμπίνας του Μπάμπη και του κινητού τηλεφώνου του.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στην ΕΡΤ επεσήμανε ότι «εάν βρεθεί το όπλο ενδεχομένως να υπάρχουν πάνω του στοιχεία DNA, αν και είναι δύσκολο μετά από τόσες ημέρες».

Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη την παραμονή της εξαφάνισης του Μπάμπη υπήρξε ένας έντονος διάλογος μεταξύ του θύτη και του θύματος, με τον δεύτερο να ζητάει πίσω τα χρήματά του γιατί θα έφευγε για Ιταλία. «Υπάχουν 17.000 ευρώ, που είχε δανείσει στον κρεοπώλη και τα οποία ο 50χρονος του τα χρωστούσε. Δεν του τα επέστρεψε», υπογράμμισε και τόνισε ότι το βάρος πέφτει πλέον στη διεύθυνση εγκληματολογικών Ερευνών και στην ανακριτική αρχή.

Αναφερόμενος στο τετράδιο του Μπάμπη, όπου σημείωνε τα χρήματα που του χρωστούσαν, ο ιδιωτικός ερευνητής ανέφερε ότι ο 31χρονος ήταν πολύ τυπικός και εργασιομανής.

«Του άρεσε να σημειώνει το παραμικρό και οι 17.000 ευρώ υπάρχουν σημειωμένες στο τετράδιο. Δεν νομίζω όμως ότι από αυτό μπορούν να αξιολογηθούν πολλά πράγματα. Μπορεί οι 17.000 να φαντάζουν μικρό κίνητρο σε συνδυασμό με κάτι αλλο. Αυτό όμως διερευνάται, δεν ξέρουμε τι ήταν αυτό που παγίδευσε τον Μπάμπη. Σιγά σιγά ανοίγουν στόματα και γι’ αυτό ευελπιστώ ότι θα υπάρξουν προσαγωγές για νέες καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην υπόθεση», κατέληξε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024