Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι: Άγριο γιουχάρισμα στον κρεοπώλη -  «Κτήνος» του φώναζαν οι συγγενείς του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Άγριο γιουχάρισμα στον κρεοπώλη – «Κτήνος» του φώναζαν οι συγγενείς του Μπάμπη

Κατά την έξοδο του κρεοπώλη από το δικαστικό μέγαρο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Μεσολογγίου, για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου.

Ο 50χρονος, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, οδηγήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, αλλά η απολογία του ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι.

Κατά την έξοδο του κρεοπώλη από το δικαστικό μέγαρο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν τον 50χρονο προσωρινά κρατούμενο. Κατά την έξοδο του κρεοπώλη από το δικαστικό μέγαρο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.

Πώς βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ιδιωτικής ομάδας εντοπισμού πτωμάτων και ανίχνευσης ανθρώπινων υπολειμμάτων ήταν αυτός που βρήκε τη σορό του 31χρονου Μπάμπη μέσα σε βάλτο στον Κάμπο Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι.

Η συγκεκριμένη ομάδα επιστρατεύτηκε μετά από εισαγγελική παραγγελία που όρισε ειδικό ορκωτό εκπαιδευτή-ερευνητή να συμμετάσχει στις έρευνες.

Ο σκύλος από χθες Κυριακή είχε εντοπίσει στοιχεία πτώματος στην περιοχή ωστόσο λόγω του ισχυρού ανέμου, που μετέφερε την μυρωδιά σε μεγάλη απόσταση, δεν κατάφερε να εντοπίσει το σημείο.

Σήμερα που οι καιρικές συνθήκες βελτιώθηκαν ο σκύλος εντόπισε το σημείο μέσα σε ένα κανάλι βάλτου.

Ο σκύλος έπεσε μέσα στο βαθύ χαντάκι γεμάτο νερό και καλαμιές και κατάφερε να εντοπίσει το πτώμα το οποίο ήταν μπρούμυτα κάτω από ένα βαρύ αντικείμενο που πιθανότατα είχε τοποθετήσει ο δράστης για να καλύψει τα ίχνη του.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024