Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε αυτές τις Εθνικές ομάδες είπε «όχι» ο Ζιντάν

Σε αυτές τις Εθνικές ομάδες είπε «όχι» ο Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμένει χωρίς ομάδα εδώ και 2,5 χρόνια και κάποιες Εθνικές ομάδων τον προσέγγισαν χωρίς ωστόσο να πάρουν το πολυπόθητο «ναι» από τον Γάλλο τεχνικό

Σχεδόν 2,5 χρόνια απ’ όταν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη θητεία του στο σύλλογο, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει βρει ακόμα την ομάδα που θα τον κάνει να πει το μεγάλο «ναι» για την επιστροφή στους πάγκους.

Οι διοικούντες την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλγερίας, βρίσκονται σε αναζήτηση για τον διάδοχο του Τζαμέλ Μπελμαντί και στο πλαίσιο αυτό, επιχείρησαν το… αδύνατο. Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», οι Αλγερινοί παράγοντες προσέγγισαν τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος κατάγεται από την συγκεκριμένη χώρα της Αφρικής.

Όπως είναι φυσικό, ο «Ζιζού» απάντησε αρνητικά, όπως έκανε και σε ανάλογες προτάσεις από την ομοσπονδία της Βραζιλίας και των ΗΠΑ, δεδομένου ότι προτεραιότητα του, είναι κάποια στιγμή στο μέλλον, ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Γαλλίας.

«Όχι» και στις ΗΠΑ

Η ομοσπονδία των ΗΠΑ πλησίασε τον μάνατζερ του Ζιντάν, Αλέν Μιγκλιάτσιο και εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την περίπτωση του Γάλλου τεχνικού, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε ευγενικά. Μάλιστα, δεν είναι περίεργο που οι Αμερικανοί κινήθηκαν για ένα όνομα τέτοιου βεληνεκούς, αφού θα συνδιοργανώσουν το επόμενο Μουντιάλ με τον Καναδά και το Μεξικό και θέλουν η ομάδα τους να παρουσιαστεί όσο γίνεται καλύτερη.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024