Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια

Η ποινική έρευνα θα διερευνήσει τη διάπραξη τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, όπως διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας, παράνομη βία και παράβαση καθήκοντος.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια διενεργείται με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου.

Η ποινική έρευνα στρέφεται προς κάθε κατεύθυνση για τη διερεύνηση διάπραξης τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, όπως διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας, παράνομη βία και παράβαση καθήκοντος.

Καταθέσεις και μαρτυρίες

Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νικόλαο Μαργαρίτη, ο οποίος άμεσα, λόγω και του κατεπείγοντος χαρακτήρα της έρευνας, αναμένεται να καλέσει ως μάρτυρες και εκπροσώπους των πρυτανικών αρχών.

Ο εισαγγελικός λειτουργός θα αναζητήσει τόσο ευθύνες εκείνων που συμμετέχουν στις καταλήψεις , όσο και τυχόν ευθύνες άλλων προσώπων.

Για το λόγο αυτό, μεταξύ άλλων, θα ερευνηθούν τι ενέργειες έγιναν εκ μέρους των αρμόδιων πρυτανικών αρχών για την αποτροπή των καταλήψεων καθώς και σε ποιες ενέργειες προχώρησαν οι πρυτανικές αρχές μετά τις καταλήψεις στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων τους.

Sports in

Ο Τζολάκης περιγράφει την διαδικασία των πέναλτι στην ιστορική πρόκριση επί της Φενέρ (vid)

Για τρόπο με τον οποίο έζησε τη διαδικασία των πέναλτι με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και τα όσα βίωσε μετά την ιστορική πρόκριση μίλησε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης στο Οlympiacos TV

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024