Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Ηταν αδύνατον να πάρουμε τη νίκη»

Αταμάν: «Ηταν αδύνατον να πάρουμε τη νίκη»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την εμφάνιση του Τριφυλλιού απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στις απουσίες του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν, μετά την ήττα του Τριφυλλιού από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 90-75 για την Euroleague.

«Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο μπάσκετ δεν μπορείς να κερδίσεις όταν δεν έχει πόιντ γκαρντ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούρκος προπονητής.

«Δεν είχαμε δύο βασικά πόιντ γκαρντ, τους Σλούκα και Βιλντόζα, και ελπίζω σύντομα ένας από τους δύο να επιστρέψει», πρόσθεσε ο Αταμάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο μπάσκετ δεν μπορείς να κερδίσεις όταν δεν έχει πόιντ γκαρντ. Σήμερα είχαμε μόνο τον Γκραντ, που είχε και 4 φάουλ, και στη συνέχεια χάσαμε και τον Ναν. Σε μία μέρα που οι δύο σκόρερ μας σούταραν με αυτό το ποσοστό ήταν αδύνατον για εμάς να πάρουμε τη νίκη.

Η Euroleague είναι μία πολύ σκληρή διοργάνωση. Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα και φαβορί και μετά από αρκετές εβδομάδες χάσαμε. Δεν είχαμε δύο βασικά πόιντ γκαρντ, τους Σλούκα και Βιλντόζα, και ελπίζω σύντομα ένας από τους δύο να επιστρέψει γιατί είναι δύσκολο να παίξεις μπάσκετ χωρίς πλέι μέικερ».

Μετά από αυτή την ήττα ο Παναθηναϊκός στο 14-9 και βρίσκεται πλέον στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως ως συγκάτοικο την Φενερμπαχτσέ των Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Γιώργου Παπαγιάννη, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νικ Καλάθη.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024