Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hairstyles 2024: Οι 5 αποχρώσεις μαλλιών που θα κυριαρχήσουν αυτή τη χρονιά

Hairstyles 2024: Οι 5 αποχρώσεις μαλλιών που θα κυριαρχήσουν αυτή τη χρονιά

Tα κλασσικά μελαχρινό και ξανθό είναι ότι πιο hot, αλλά η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες.

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά δυσκολεύστε ποια απόχρωση να επιλέξετε;

Οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών του 2024 είναι λίγο πιο συντηρητικές και φυσικές. Οι ανταύγειες είναι πιο αναμεμειγμένες και τα χρώματα των μαλλιών είναι πιο ρεαλιστικά.

Πριν λοιπόν αγοράσετε μια βαφή μαλλιών πρέπει να γνωρίσετε πως και το 2024 τα κλασσικά μελαχρινό και ξανθό είναι ότι πιο hot, αλλά η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες.

Τα γυαλιστερά φινιρίσματα μπορούν να δώσουν νέο επίπεδο σε ένα χρώμα μαλλιών, όπως και το να κάνετε το μελαχρινό σας πιο σκούρο για περισσότερη αντανάκλαση. Οι χάλκινοι τόνοι είναι εξίσου δημοφιλείς όσο ποτέ, αλλά γίνονται πιο απαιτητικοί και μπαίνουν σταθερά σε κόκκινο έδαφος.

Grunge ξανθό

Η δεκαετία του ’90 είναι εδώ!  Το κίνημα grunge, που αποτελεί άλλη μια αναπαράσταση της δεκαετίας του ’90, έχει ήδη διεισδύσει στη μόδα και στις τάσεις του μακιγιάζ με έντονα smoky eyes, μελαγχολικές χρωματικές παλέτες και ματ υφές. Πειραματιστείτε με περισσότερες σκούρες ρίζες με φωτεινές άκρες.

Νatural

Αγκαλιάστε το φυσικό σας χρώμα λένε οι hait stylists. Αυτό σημαίνει λιγότερη επεξεργασία και περισσότερη έμφαση στην ανάδειξη του φυσικού χρώματος με ανταύγειες ή υφή για να αλλάξετε το vibe. Επιλέξετε ηλεκτρικές βούρτσες μαλλιών για να αναδείξετε το νέο χρώμα στα μαλλιά σας.

Η ηλεκτρική βούρτσα Revlon Salon One-Step είναι ένα πολυλειτουργικό εργαλείο που στεγνώνει, δίνει όγκο και φορμάρει τα μαλλιά σου. Λειτουργεί ως σεσουάρ και βούρτσα, συνδυάζοντας τη δύναμη 1100W με τρία επίπεδα θερμοκρασίας. Η κεραμική επίστρωση της προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα, εξασφαλίζοντας άριστη περιποίηση της τρίχας. Αποτελεί ιδανική λύση για επίδοση hairstyling με μια μόνο συσκευή, χωρίς να βλάπτει την υγεία των μαλλιών σας.

Cherry cola

Το κόκκινο και το χάλκινο για μια ακόμη χρονιά περιλαμβάνονται στις κορυφαίες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών. Τα κόκκινα μαλλιά θα εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά δημοφιλή το 2024, αλλά πιο τολμηρά. Σκεφτείτε περισσότερο κόκκινο, πιο ζωντανούς τόνους – μια ατμόσφαιρα κερασιού, δαμάσκηνου.

Αναδείξτε το χρώμα των μαλλιών σας με την ηλεκτρική Βούρτσα Revlon RVDR5333E One Step Blow και αποκτήστε χτενίσματα όπως από κομμωτήριο στο μισό χρόνο. Με 3 ανταλλακτικά, αυτό το Multi Styler είναι σχεδιασμένο για μέγιστη ευελιξία, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε χτενίσματα από κομμωτήριο από κομψές μπούκλες έως αναζωογονητικά blow-dries με μόνο ένα βήμα.

Glossy καστανό

Φέτος, θα δούμε μια εξερεύνηση όλων των αποχρώσεων των καφέ αποχρώσεων, από το ήπιο taupe μέχρι την πραγματική μαύρη σοκολάτα, μέχρι και τις έντονες αποχρώσεις του σοκολατένιου κερασιού – όλα με υψηλή στιλπνότητα. Σε γενικές γραμμές όμως θα δούμε τις καστανές αποχρώσεις να γίνονται πιο γυαλιστερές, πιο ζεστές και πιο σκούρες σε μονοχρωματικές αποχρώσεις ή με πρόσθετη απαλή διάσταση.

Μπεζ ξανθό

Αυτή η τάση ενσωματώνει ένα ανοιχτό ξανθό με δροσερά μπεζ, taupe και ουδέτερους τόνους. Ολοκληρώστε το χτένισμα σας σε χρόνο dt με ένα πιστολάκι μαλλιών.

Το νέο Parlux Digitalyon ενσωματώνει ψηφιακή τεχνολογία, που αυξάνει τις επιδόσεις του σε ισχύ και θερμότητα, καθιστώντας το έτσι το απόλυτο εργαλείο για τον πιο απαιτητικό επαγγελματία. Το Digitalyon είναι πανάλαφρο με ισορροπημένη κατανομή βάρους εξασφαλίζοντας έτσι άνετη και ξεκούραστη χρήση για ώρες. Τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του επιτρέπουν στον επαγγελματία που δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια να ολοκληρώσει ένα τέλειο και με διάρκεια χτένισμα σε λιγότερο χρόνο. Με την αγορά του από SHOPFLIX.gr δώρο και ένα επαγγελματικό ψαλίδι μαλλιών Parlux 

Στην αγαπημένη μας πλατφόρμα πάντως θα βρείτε τα πάντα για τα μαλλιά σας, από βαφές έως και ψαλίδια μαλλιών για να επιλέξετε εσείς αυτά που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. Και όλα θα φτάσουν στην ώρα τους στην πόρτα σας σε όποια περιοχή και αν μένετε.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά κερδίζετε κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενή σας παραγγελία.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024