Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μανώλης Καντάρης: Ραγίζει καρδιές η κόρη του 13 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Μανώλης Καντάρης: Ραγίζει καρδιές η κόρη του 13 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Ο Μανώλης Καντάρης δολοφονήθηκε από τρεις άνδρες οι οποίοι του επιτέθηκαν προκειμένου να του κλέψουν μία βιντεοκάμερα στο κέντρο της Αθήνας

Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται από τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από τρεις δράστες Αφγανικής καταγωγής οι οποίοι του επιτέθηκαν προκειμένου να του κλέψουν τη βιντεοκάμερά του, με την οποία θα κατέγραφε τον ερχομό του παιδιού του.

«Σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλια σου. Θα έκλεινες τα 57 και θα χαιρόσουν και τα 4 παιδιά σου» έγραψε σε ανάρτησή της στα social media η κόρη του, Ανδριάννα Καντάρη, θυμήθηκε τα γενέθλιά του πατέρα της που έφυγε άδικα από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών.

Το χρονικό της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη

Ήταν ξημερώματα της 10ης Μαΐου του 2011 όταν ο Μανώλης Καντάρης κατέβηκε από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε, στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα και κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του.
Ο Μανώλης Καντάρης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος καθώς ετοιμαζόταν να συνοδεύσει τη σύζυγό του στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Για το λόγο αυτό κρατούσε στα χέρια του μια κάμερα προκειμένου με αυτή να απαθανατίσει το νεογέννητο παιδί του. Αυτό που δεν ήξερε, όμως, ήταν ότι τον παραμόνευαν τρεις Αφγανοί οι οποίοι του επιτέθηκαν και τον μαχαίρωσαν για να του πάρουν την κάμερα. Την ίδια ώρα, η σύζυγος του, που είχε στο πλευρό της την μητέρα της, μάταια περίμενε την επιστροφή του συζύγου της.

«Μέσα σε 14 δευτερόλεπτα μια ζωή απλώς εξατμίστηκε, σε 14 δευτερόλεπτα ήταν χρονομετρημένη η διάρκεια πάνω στο βίντεο, το οποίο είχαν καταγράψει οι κάμερες της 3ης Σεπτεμβρίου» είχε δηλώσει η σύζυγος του Μανώλη Καντάρη, η οποία το 2021 «έφυγε» από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Εννέα ημέρες αργότερα οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση κατάφεραν να συλλάβουν δύο από τους Αφγανούς δράστες, έναν 20χρονο και έναν 27χρονο που ομολογησαν την πράξη τους.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024