Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλα όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Μπάμπη - Πού βρέθηκε το πτώμα, εικόνες από drone

Όλα όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Μπάμπη – Πού βρέθηκε το πτώμα, εικόνες από drone

Ενώνουν τα κομμάτια του παζλ για να λύσουν το «μυστήριο» - Το αυτοκίνητο του κρεοπώλη καθαρό και το έγκλημα προσχεδιασμένο - «Δεν αποκλείεται να υπήρχε συνεργός, κάποιος που γνώριζε» λέει η Δημογλίδου

Συμπλήρωσαν κρίσιμα και καθοριστικά κομμάτια στο παζλ των δραματικών γεγονότων κι έδωσαν απαντήσεις πίσω από τις αντιφάσεις του 50χρονου κρεοπώλη που προφυλακίστηκε. Η άγρια δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου τη νύχτα της 4ης Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι δείχνει σχεδιασμένη με προσοχή.

Ο κρεοπώλης τηλεφώνησε στον 31χρονο και τον έπεισε να συναντηθούν – Λίγο αργότερα έλαβε χώτα το στυγερό έγκλημα

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι το φονικό δεν διαπράχθηκε μέσα στο τζιπ του κρεοπώλη, καθώς αυτό βρέθηκε καθαρό. Ο άτυχος νεαρός οδηγήθηκε στη βαλτώδη περιοχή που βρέθηκε νεκρός κι πυροβολήθηκε πισώπλατα. Η σορός του, εντοπίστηκε 18 μέρες μετά το έγκλημα. Δεκαοχτώ 24ωρά από εκείνο το απόγευμα που ξεκίνησαν τα πάντα, όταν ο κρεοπώλης σε αντίθεση με τα όσα υποστήριζε αρχικά του τηλεφώνησε και τον έπεισε να συναντηθούν.

Η μοιραία συνάντηση

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου. Στις 20:20 το βράδυ ο κρεοπώλης και ο Μπάμπης βρίσκονται στον οικισμό του Αγίου Θωμά και ξεκινούν με το τζιπ του 50χρονου. Δέκα λεπτά μετά ο κατηγορούμενος χασάπης υποστηρίζει ότι αφήνει το νεαρό θύμα στη διασταύρωση των ΤΕΙ που του είχε ζητήσει. Η πραγματικότητα όμως ήταν πολύ διαφορετική.

Οι δυο τους φαίνεται πως συνέχισαν μαζί. Στις 20:40 το όχημα του κρεοπώλη καταγράφεται από κάμερα της Ιόνιας Οδού να κινείται στην παλιά εθνική οδό προς το Ευηνοχώρι. Δέκα λεπτά αργότερα στις 20:50 το τζιπ του 50χρονου βγαίνει από τον εθνικό δρόμο και κινείται προς αγροτική περιοχή. Στην ευρύτερη έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή ο Μπάμπης και να παραμείνει νεκρός για δύο και πλέον εβδομάδες.

Κενό μνήμης επικαλείται ο κρεοπώλης – Δεν θυμάται πώς τον «καθάρισε»

Ποιοι ήταν μπροστά στη σκηνή του εγκλήματος; Ποιος πυροβόλησε πισώπλατα τον άτυχο Μπάμπη; Ποιοι ήξεραν και απέφευγαν να αποκαλύψουν την αλήθεια; Ποιο ήταν το πραγματικό κίνητρο του φονικού; Ο κρεοπώλης επικαλείται από την πρώτη στιγμή ένα κενό μνήμης 50 λεπτών.

Η οικογένεια του Μπάμπη μιλούσε για εγκληματική ενέργεια από την πρώτη στιγμή

Μια μάνα περιμένει να μάθει όλη την αλήθεια. Γρήγορα όμως σταματάει να ελπίζει σε θαύματα. Ο πατέρας και οι αδερφές του Μπάμπη, μιλούν για εγκληματική ενέργεια στην οποία δεν πήρε μέρος μόνο ένα άτομο.

Μετά την εκτέλεση, στις 21:10 το τζιπ του κρεοπώλη κινείται προς την πόλη του Μεσολογγίου και στις 21:30, ο 50χρονος επιστρέφει στο σπίτι του. Με τον ίδιο στις αλλεπάλληλες ερωτήσεις των αστυνομικών, να υποστηρίζει ότι έκανε χρήση ουσιών που δεν του επέτρεπαν να θυμηθεί με ακρίβεια τις κινήσεις που έκανε.

Στις 21:41 τη νύχτα της δολοφονίας, ο κρεοπώλης καταγράφεται σε ψιλικατζίδικο να αγοράζει χαρτί υγείας. Όπως είπε στους αστυνομικούς, διαπίστωσε όταν επέστρεψε πως του είχε τελειώσει και παρά την κούρασή του, όπως ανέφερε, μπήκε στη διαδικασία να κάνει ακόμα ένα δρομολόγιο.

H αναζήτηση

Το επόμενο πρωί οι γονείς και οι αδερφές του Μπάμπη, ευελπιστούν ότι ο νεαρός θα βρεθεί ζωντανός. O κρεοπώλης πηγαίνει σε φίλο του, στην ορεινή Ναυπακτία, μετά από μια δύσκολη διαδρομή δύο ωρών και 40 λεπτών, γεμάτη στροφές.

Ο 50χρονος κρεοπώλης επιμένει ότι λέει την αλήθεια, παρά τις αντιφάσεις

Ο κρεοπώλης προσήχθη δύο φορές και υποστήριξε τα ίδια. Ότι είπε όλη την αλήθεια από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς και πως δεν εμπλέκεται στην εξαφάνιση του Μπάμπη.

Ο κρεοπώλης υποστήριξε ότι μετέφερε το θύμα στη διασταύρωση των ΤΕΙ και τον άφησε να πάει για κυνήγι.

Το ποιο ακριβώς ήταν το πρόσχημα της συνάντησης που εξελίχθηκε σε παγίδα θανάτου για τον άτυχο Μπάμπη, είναι κάτι που μένει να διαπιστωθεί. Με την πολύκροτη υπόθεση να συνταράσσει ολόκληρη τη χώρα, που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, τα στοιχεία που αποκαλύπτονται.

Τι λέει η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ, μίλησε στο LIVE NEWS:

«Δεν έχουμε αποκλείσει πως μπορεί να υπάρχει συνεργός. Το γιατί βρέθηκε εκεί το παιδί μπορεί να μας το πει μόνο αυτός ο άνθρωπος. Θέλουμε να πιστεύουμε πως η σορός θα μιλήσει. Δεν έχει αποκλειστεί το γεγονός πως κάποιος άλλος γνώριζε. Ερευνάται η κίνηση και άλλων οχημάτων στην περιοχή, αλλά και το σήμα του κινητού».

Εικόνες από drone στην περιοχή που βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το σημείο που βρέθηκε η σορός ήταν μία περιοχή έρημη και με πολλά δέντρα. Ο δράστης της δολοφονίας γνωρίζοντας ότι στην περιοχή κινούνται άγρια ζώα, σίγουρα θα ήταν βέβαιος ότι το πτώμα θα το κατασπάρασσαν μέσα σε λίγες ώρες εξαφανίζοντας κάθε ίχνος.

Επίσης, η στάση του σώματος στην οποία βρέθηκε η σορός δείχνει πως ο Μπάμπης ήταν σε αμυντική στάση. Ο Μπάμπης Κούτσικος θέλοντας να διαφύγει ή να τρέξει κρύφτηκε στο συγκεκριμένο σημείο. Εκεί χτυπήθηκε από πάνω προς τα κάτω, κάτι που δείχνει πως βρισκόταν γονατιστός και σε αμυντική στάση.

Το LIVE NEWS μεταφέρει live εικόνα από drone στην περιοχή που βρέθηκε το πτώμα του Μπάμπη Κούτσικου.

Οι Αρχές πάντως, ξεκινούν από σήμερα νέο κύκλο ερευνών για τον εντοπισμό του όπλου με το οποίο δολοφονήθηκε ο Μπάμπης, του κινητού τηλεφώνου καθώς και άλλων στοιχείων που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης αλλά και προκειμένου να βρεθεί το κίνητρο της δολοφονίας.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024