Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι: Διατάχθηκε λήψη DNA από τον κρεοπώλη - Νέα στοιχεία για τον θανάσιμο πυροβολισμό

Μεσολόγγι: Διατάχθηκε λήψη DNA από τον κρεοπώλη – Νέα στοιχεία για τον θανάσιμο πυροβολισμό

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή - Ανατρέπεται η αρχική εκτίμηση για τα πισώπλατα τραύματα που φέρει το σώμα του Μπάμπη Κούτσικου

Εντολή να ληφθεί δείγμα DNA από τον 51 ετών κρεοπώλη, που κρατείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, δόθηκε σήμερα (23/10) από τις δικαστικές αρχές, προκειμένου να γίνει αντιπαραβολή με δείγματα από το σώμα του 31 ετών θύματος. Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα γίνει αύριο.

Μόνον ένας ο πυροβολισμός

Σύμφωνα με το MEGA, μόνον έναν πυροβολισμό, από κυνηγετικό όπλο, φέρει το σώμα του θύματος, που βρέθηκε χθες το απόγευμα σε βαλτώδη περιοχή ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, όπως προκύπτει, σύμφωνα με την Αστυνομία, από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στην Πάτρα.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, επιβεβαιώθηκε ότι το σώμα, ανήκει στον Μπάμπη Κούτσικο, που αγνοείτο από τις 4 Ιανουαρίου, ενώ κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης στο σώμα ελήφθησαν δείγματα γενετικού υλικού.

Τον πυροβόλησε πρόσωπο με πρόσωπο

Κατά το ρεπορτάζ του, το πιθανότερο είναι ο δράστης να μην τον πυροβόλησε πισώπλατα, αλλά πρόσωπο με πρόσωπο και αυτό διότι βρέθηκαν διαμπερή τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, τα πολλαπλά τραύματα στο σώμα του Μπάμπη Κούτσικου προκλήθηκαν επειδή, παρά το γεγονός ότι ο πυροβολισμός ήταν μόνον ένας, κάθε φυσίγγι κυνηγετικής καραμπίνας περιέχει μικρά σκάγια, τα οποία διασπείρονται μέσα στο σώμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι, εν προκειμένω, τα σκάγια ήταν δέκα.

Η αρχική εκτίμηση για τα πισώπλατα τραύματα προέκυψε επειδή το σώμα βρέθηκε μπρούμυτα κι έγιναν αμέσως αντιληπτά τα τραύματα στην πλάτη. Στη συνέχεια, όμως, διαπιστώθηκε ότι τα τραύματα είχαν πύλη εισόδου από το εμπρόσθιο μέρος του σώματος.

Δεν έχει φυλακιστεί ο κρεοπώλης

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του κυνηγετικού όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε το θύμα, διότι, όπως εκτιμάται, θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση. Ακόμη, αναζητείται και το κινητό τηλέφωνο του θύματος, διότι μέσα από την συσκευή ότι μπορεί να προκύψουν επίσης σημαντικά στοιχεία.

Όσον αφορά στον κρεοπώλη, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά κρατείται σε αστυνομικό τμήμα, διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Μεσολογγίου.

Εν τω μεταξύ, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε στο MEGA: «Πιστεύω ότι o Μπάμπης παγιδεύτηκε. Υπάρχει ένα άρωμα χρυσοθηρίας, υπάρχουν και άλλα θέματα που πρέπει να διερευνηθούν. Υπάρχει ένα τετράδιο στην κατοχή της μητέρας το οποίο έχει κάποιες σημειώσεις σημαντικές και αυτό μπορεί να μιλήσει πάρα πολύ. Ο Μπάμπης είχε δώσει χρήματα σε αρκετούς, ενδεχομένως δεν ήταν μόνο οι 17.000 του κρεοπώλη».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024