Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο Κώστας Τσαρτσαρής: «Έζησα χοντρό bullying στα παιδικά μου χρόνια»

Συγκλονίζει ο Κώστας Τσαρτσαρής: «Έζησα χοντρό bullying στα παιδικά μου χρόνια»

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας Κώστας Τσαρτσαρής γύρισε πίσω τον χρόνο στα παιδικά του χρόνια και αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα bullying.

Καλύτερα… αργά συνάντησε ο Κώστας Τσαρτσαρής την Αθηναϊδα Νέγκα στο βραδινό της talk show στο Action 24. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός μπασκετμπολίστας γύρισε πίσω στον χρόνο και τα παιδικά του χρόνια στην Βέροια όπου και αποκάλυψε τον ρατσισμό που δέχθηκε λόγω του ύψους του.

Το θεωρούσαμε και δεδομένο ως ένα σημείο

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσαρτσαρής εξομολογήθηκε πως «έχουμε σε καθημερινή βάση τα σχόλια όπως «τι καιρό κάνει εκεί πάνω;», «χιονίζει;», «βρέχει;», «φυσάει;» και όλα αυτά τα ωραία. Προφανώς είναι και ρατσισμός και bullying (σ.σ. τέτοια σχόλια για το ύψος) αλλά από εκεί και πέρα, αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, γίνεσαι και λίγο χοντρόπετσος με την πάροδο των ετών. Να κάνω και μια παρένθεση πάνω σε αυτό. Ως έφηβος, μπορεί και μικρότερος κιόλας, έζησα καλό… χοντρό bullying».

«Το bullying υπήρχε πάντοτε»

«Όλα τα παιδιά εκεί στην Βέροια, όπου μεγάλωσα, φυσικά ήταν πολύ κοντύτεροι από εμένα. Από την κοιλιά της μάνας μου ήμουν ψηλότερος! 4,150 νομίζω πως βγήκα, 60 εκατοστά αν δεν απατώμαι και πάντα ήμουν ψηλός. Βέβαια ήταν ψηλή και η μητέρα μου και ο πατέρας μου άνω του μετρίου, σαν εμένα όμως κανένας».

«Αυτό λοιπόν στο σχολείο δεν άρεσε. Είναι αυτό το κλασικό που κάνουν όλα τα παιδιά, δηλαδή μιλάμε για bullying σήμερα αλλά το bullying υπήρχε πάντοτε. Απλά δεν υπήρχε η ενημέρωση και τα social media ώστε να βγαίνει ο καθένας και να το διαδίδει. Το θεωρούσαμε και δεδομένο ως ένα σημείο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Κώστας Τσαρτσαρής στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Action 24.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024