Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπέττυ Μαγγίρα για το bullying στην κόρη της - «Ερχόταν σπίτι και έκλαιγε»

Η Μπέττυ Μαγγίρα για το bullying στην κόρη της – «Ερχόταν σπίτι και έκλαιγε»

Η Μπέττυ Μαγγίρα προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση αναφορικά με το bullying που υπέστη η κόρη της από συμμαθήτριά της.

Με αφορμή την αποκάλυψη της Μαριάντας Πιερίδη για το bullying που υφίσταται ο γιος της από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το σχολείο, η Μπέττυ Μαγγίρα προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη.

Προσπάθησα να την θωρακίσω, να της δώσω αυτοπεποίθηση να το αντιμετωπίσει μόνη της το θέμα

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «I love Σουκου» το πρωί του Σαββάτου, αποκάλυψε πως η κόρη της αρκετό καιρό βίωνε συναισθηματική πίεση από συμμαθήτριά της, η οποία ήθελε να κάνουν παρέα ενώ η ίδια δεν το επιθυμούσε.

«Είχα γίνει έξαλλη»

«Εγώ είχα γίνει έξαλλη που στην κόρη μου τη μεγάλη, μια συμμαθήτριά της την καταπίεζε ψυχολογικά να κάνουν παρέα. Την έφερνε σε τόσο δύσκολη θέση που το παιδάκι ερχόταν στο σπίτι και έκλαιγε. Κι έπρεπε εγώ να βρω τρόπους να το αντιμετωπίσει, κι επειδή ήταν ντροπαλή και δεν ήθελε να την προσβάλλει, την πίεζε ακόμα περισσότερο. Ο θύτης αναγνωρίζει πολύ εύκολα το θύμα.

Εννοείται ότι σαν μάνα προσπάθησα να την θωρακίσω, να της δώσω αυτοπεποίθηση να το αντιμετωπίσει μόνη της το θέμα, να καταλάβει ότι αυτούς που δε γουστάρουμε, τους τοξικούς που μας πλησιάζουν και δεν τους θέλουμε να τους κάνουμε στην άκρη. Δεν είναι εύκολο αυτό για ένα παιδί που πάει στο Δημοτικό, να το καταλάβει και να περιμένεις να το κάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024