Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Ζαρίφη: «Η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε»

«Το ραδιόφωνο είναι η δουλειά που ξέρω να κάνω καλά»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για όλα. Αποκάλυψε τους λόγους που σταμάτησε να κάνει πρωινές εκπομπές, ενώ χαρακτήρισε το ραδιόφωνο ως «μόνιμο σύζυγο». Μεταξύ άλλων συζήτησε για την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και τις πολλές επαγγελματικές ιδιότητες που έχει.

«Δεν είναι ότι θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να τα κάνω όλα καλά, απλώς νιώθω ότι δεν έχω ενηλικιωθεί ακόμα και αυτό το πράγμα μου συντηρεί τη νεότητα. Ούτε είμαι καλή διαχειρίστρια στα οικονομικά, δεν έχω βγάλει τρελά λεφτά, τα έχω διαλύσει όλα. Χύμα στο κύμα με τα οικονομικά», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Γιατί επιλέγει την ψυχαγωγία

«Είναι μία ανάγκη εσωτερική όχι να αποδείξω ότι η Ζαρίφη τα κάνει όλα καλά, είναι ότι δεν έχω ενηλικιωθεί ακόμα. Είναι αυτή η @αύλα. Θέλω να δοκιμάζω πράγματα γιατί έτσι συντηρώ τη νεότητα. Δεν έχω βάλει την τηλεόραση σε αυτό το σημείο που να μην κοιμάμαι τα βράδια. Θα πέσουμε στη μάχη, ξέρω ότι όσο περνάμε εμείς καλά θα μαθευτεί. Είναι ένα restart στην ψυχαγωγία. Θα ήθελα ο κόσμος να δώσει μία ευκαιρία στη χαρά το μεσημέρι», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη και συνέχισε:

Ο λόγος που σταμάτησε τις πρωινές εκπομπές

«Το ραδιόφωνο είναι η δουλειά που ξέρω να κάνω καλά σε αυτή τη ζωή, είναι ο μόνιμος σύζυγος. Σταμάτησα το πρωινό, γιατί η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε. Είναι από το μηδέν στο εκατό σε δευτερόλεπτα, μόλις λες την καλημέρα. Μου λείπει το θέατρο δεν πίστευα ότι θα μου έλειπε τόσο.

Είναι μία εξάρτηση που δεν την πίστευα, η μεγαλύτερη ντόπα. Έχω αποφασίσει στη ζωή μου να εντάσσω πράγματα που να τα θέλω πραγματικά. Φέτος έχασα μία ευκαιρία να είμαι στο σίριαλ των Ρέππα – Παπαθανασίου λόγω της εκπομπής».

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024