Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Ουρούσε σε αυτοκίνητο και έκοψε το λαιμό άντρα που του έκανε παρατήρηση

ΗΠΑ: Ουρούσε σε αυτοκίνητο και έκοψε το λαιμό άντρα που του έκανε παρατήρηση

«Όταν ένιωσα κάτι ζεστό να κυλάει στον λαιμό μου, δεν ήξερα τι συνέβαινε και μου είπαν “John, σε έκοψε”»

Ένας άντρας που ούρησε σε δημόσια θέα  στο East Village του Μανχάταν τραυμάτισε σοβαρά τον επιστάτη κοντινής εκκλησίας, καταφέροντάς του πολλαπλά τραύματα στον λαιμό, μόνο και μόνο επειδή του ζήτησε να σταματήσει.

Σύμφωνα με το θύμα και τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο συμβάν, ο 54χρονος John Mach, που δέχτηκε την επίθεση, είχε τόσο βαθύ τραύμα, που χρειάστηκε 16 ράμματα. Ο δράστης ουρούσε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα στην East 14th Street κοντά στην First Avenue νωρίς το βράδυ της Κυριακής. «Δεν είπε τίποτα. Απλώς ένιωσα κάτι ζεστό να πέφτει στο λαιμό μου και μετά συνειδητοποίησα ότι είχα αίμα σε όλο μου το σώμα», είπε ο Mach, με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, στην New York Post.

«Όταν ένιωσα κάτι ζεστό να κυλάει στον λαιμό μου, δεν ήξερα τι συνέβαινε και μου είπαν “John, σε έκοψε”». Ο άτυχος άντρας, που είναι φύλακας στην εκκλησία Immaculate Conception στην East 14th Street, είπε ότι υπερασπιζόταν την ιερότητα του χώρου εργασίας του, όταν πλησίασε τον δράστη της επίθεσης.

«Προσπαθούσε να ουρήσει ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα, μετά στον τοίχο της εκκλησίας, αλλά δεν μπορούσα να τον αφήσω να το κάνει», είπε ο 54χρονος, προσθέτοντας ότι είχε προσφέρει στον άνδρα ακόμη και τα κλειδιά της τουαλέτας της εκκλησίας.

«Έφυγε, άλλαξε ρούχα και από το πουθενά ήρθε και με έκοψε, ενώ η πλάτη μου ήταν γυρισμένη, καθώς βοηθούσα μια κυρία σε αναπηρικό καροτσάκι να κατέβει τη ράμπα»

Αντί να δεχθεί την πρότασή του, ο άντρας είπε στον Mach: «Άντε Γ@μ#σου». Ο 54χρονος είπε ότι ο «ασταθής» άνδρας σε έξαλλη κατάσταση εξαπέλυσε έναν χείμαρρο από βρισιές προτού του επιτεθεί. «Υπάρχουν παιδιά εκεί μέσα και μεγαλύτεροι άνθρωποι. Άρχισε να με βρίζει και μετά στράφηκε πάνω μου και αμύνθηκα». Μάλιστα, ο επιστάτης είπε ότι ο διαταραγμένος άνδρας τον απείλησε με περαιτέρω βία.

«Η βάρδιά μου τελείωσε στις 3 μ.μ. και έμεινα, γιατί απείλησε δύο συναδέλφους μου. Είπε ότι είχε μια λεπίδα και θα τους κόψει σε φέτες».«Με απείλησε και τον γρονθοκόπησα. Αμύνθηκα, τον έριξα νοκ άουτ. Έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την εκκλησία». Ο άνδρας επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα, οπλισμένος με ένα ανοιχτήρι κονσερβών, αιφνιδιάζοντας τον Mach.

«Έφυγε, άλλαξε ρούχα και από το πουθενά ήρθε και με έκοψε σε φέτες, ενώ η πλάτη μου ήταν γυρισμένη, καθώς βοηθούσα μια κυρία σε αναπηρικό καροτσάκι να κατέβει τη ράμπα», είπε ο 54χρονος και πρόσθεσε: «Άφησα την κυρία εκεί που ήταν, έσκισα το ρούχο μου, έδεσα τον λαιμό μου και τον κυνήγησα». Ο Mach είπε ότι έτρεξε πίσω από τον άντρα  για περισσότερο από μισό τετράγωνο, αλλά ο ύποπτος ξέφυγε. «Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, γιατί δεν ήθελα να πληγωθεί κανένας άλλος. Δόξα τω Θεώ κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε», είπε.

Ο Mach είπε ότι στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε και πήρε εξιτήριο γύρω στα μεσάνυχτα.

Ο ύποπτος παραμένει ελεύθερος. Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το NYPD νωρίς τη Δευτέρα δείχνουν τον άνδρα να φορά ένα κόκκινο και μαύρο χειμωνιάτικο παλτό, γκρι καπέλο, μαύρο παντελόνι.

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024