Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο πρωινό - Η στιγμή που η δολοφόνος κατευθύνεται στον 43χρονο

Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο πρωινό – Η στιγμή που η δολοφόνος κατευθύνεται στον 43χρονο

Η δράστις βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου της και οδεύει προς το σπίτι του θύματος, που σκότωσε με 40 πισώπλατες μαχαιριές

Δεν υπήρχε ουδέποτε δεσμός μεταξύ της κατηγορουμένης και του 43χρόνου ξυλουργού, τον οποίο δολοφόνησε με πολλαπλές μαχαιριές στη Χαλκίδα, υποστήριξε σήμερα (23/1) ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος της στυγερής δολοφονίας και προσωπικός φίλος του άτυχου άνδρα.

«Η κακοποίηση από τον σύζυγο όπλισε το χέρι της»

Συμπλήρωσε ότι το αίτιο του εγκλήματος πρέπει να αναζητηθεί στην κακοποίηση από τον σύζυγο της, που φέρεται να υφίστατο η 39χρονη τα τελευταία χρόνια. Η 39χρονη δράστις κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας ενώ της έχει ασκηθεί δίωξη γι’ ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο πρωινό

Εν τω μεταξύ, νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το μοιραίο πρωινό ήλθε στο φως της δημοσιότητας. Η δράστις βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου της και οδεύει προς το σπίτι του θύματος, που σκότωσε με 40 πισώπλατε μαχαιριές.

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία του 43χρονου ξυλουργού, η μητέρα του, στο χωριό Λουκίσσια της Εύβοιας. Η μητέρα του αδικοχαμένου άνδρα έφθασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από συγγενείς.

Τραγική ήταν κι η φιγούρα της σύζυγος του 43χρονου, η οποία ήταν και η πρώτη που αντίκρισε νεκρό τον άντρα της κάτω από το σπίτι τους, λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου. Στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου βρέθηκε από νωρίς πλήθος κόσμου για να πει το τελευταίο αντίο στον άτυχο 43χρονο.

Πλήθος κόσμου στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου τελέσθηκε η κηδεία του 43χρονου

Το χρονικό της δολοφονίας

Η αστυνομία δέχθηκε το πρώτο τηλεφώνημα από γειτόνισσα στις 7:55 το πρωί του Σαββάτου (20/1). Δύο λεπτά μετά τις 8, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο, αντικρίζοντας τον 43χρονο αιμόφυρτο και την 39χρονη δίπλα του, με αίμα στα ρούχα της.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο. Δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος, έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει τον 43χρονο να βγαίνει από το σπίτι του και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του. Ξαφνικά μια γυναίκα τον πλησιάζει και αρχίζει να τον μαχαιρώνει πισώπλατα, μπροστά στα μάτια της συζύγου του, που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024