Μεσολόγγι: Τον πυροβόλησε πισώπλατα με καραμπίνα – Τι είδε ο ιατροδικαστής στη σορό του Μπάμπη
Τραύματα από σκάγια στην ωμοπλάτη, στα χέρια και στα πόδια εντόπισε ο ιατροδικαστής - Αναζητείται το φονικό όπλο
Πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα είχε δεχθεί ο 31χρονος Μπάμπης όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής κατά την πρώτη εξέταση της σορού στο σημείο που βρέθηκε στο Μεσολόγγι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος είχε δεχθεί έναν πυροβολισμό στην πλάτη ενώ τραύματα βρέθηκαν στα χέρια και στα πόδια από άλλους πυροβολισμούς.
Αναζητείται το φονικό όπλο
Ένα άλλο στοιχείο που διαπίστωσε ο ιατροδικαστής είναι ότι το πτώμα αφέθηκε στο σημείο και δεν φαίνεται να έχει γίνει κάποια μεταφορά του.
Επίσης εξετάζεται αν ήταν από την πρώτη στιγμή μέσα στο αυλάκι με το νερό ή έπεσε στη συνέχεια ίσως από κάποια άγρια ζώα.
Το σημείο έχει αποκλειστεί και συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και του φονικού όπλου.
Υπενθυμίζεται ότι η καραμπίνα του 31χρονου δεν έχει εντοπιστεί.
Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης
Στο μεταξύ προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης μετά τη μαραθώνια απολογία του ενώπιον του ανακριτή Μεσολογγίου.
Ο 50χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα και όταν ενημερώθηκε ότι βρέθηκε το πτώμα του Μπάμπη ο κρεοπώλης δεν ομολόγησε αρνούμενος ότι έχει εμπλοκή στο έγκλημα.
Πώς εντοπίστηκε
Η σορός εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο από τη μυρωδιά.
Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, είπε πως το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη ήταν το σημείο όπου είχε δώσει στίγμα το τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη.
Αναμένεται να ολοκληρωθεί η αυτοψία από τον ιατροδικαστή αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σήψη του σώματος του θύματος είναι αρκετά ισχυρή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαπιστωθεί αμέσως εάν το σώμα έχει πληγή.
Ο εντοπισμός κάποιου DNA θα είναι δύσκολος, όπως χαρακτηριστικά είπε ο αστυνομικός συντάκτης, καθώς έχουν περάσει πολλές μέρες που το σώμα ήταν μέσα στο νερό.
Το πτώμα του Μπάμπη βρέθηκε σε μία τάφρο που οδηγεί στη λιμνοθάλασσα. Αλλά η καραμπίνα του Μπάμπη δεν έχει ακόμα εντοπιστεί ακόμα.
Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, είναι απίθανο να συμμετείχαν και άλλα άτομα στη δολοφονία.
- Διαδικτυακό μπλακ άουτ στο Ιράν όπου κλιμακώνεται η καταστολή – Έτοιμος να επέμβει ο Τραμπ, ανταλλάσσει απειλές με την Τεχεράνη
- Νέο κέρδος για τη Λέτσε: το σχέδιο εξυγίανσης απέδωσε
- Χρυσές Σφαίρες: «One Battle After Another», «Hamnet» και «Adolescence» οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς
- Ισραήλ: Υπέγραψε συμφωνία ασφαλείας με τη Γερμανία – Στο στόχαστρο Ιράν, Χαμάς, Χεζμπολάχ, Χούθι
- Ρεάλ Μαδρίτης: Στόχος τα 300 εκατ. ευρώ από τη φανέλα
- Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο 54χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε τις κόρες του
- Δίκη υποκλοπών: Τα e-mails που «καίνε» τον Σωτήρη Ντάλα για τη συνεργασία της Krikel με τους ισραηλινούς της Elbit Systems
- Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσης συναντιούνται στο Theatre Of the No
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442