Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι: Ο σπαραγμός της μητέρας του Μπάμπη όταν μαθαίνει για τη σορό - «Το παιδί μου»

Μεσολόγγι: Ο σπαραγμός της μητέρας του Μπάμπη όταν μαθαίνει για τη σορό – «Το παιδί μου»

Επιβεβαιώνεται ότι η σορός ανήκει στον 31χρονο αγνοούμενο, αναγνωρίστηκε από τα ρούχα - Τον βρήκε σε βάλτο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος - Εικόνες από το σημείο

«Το παιδί μου». Με ουρλιαχτά και σπαραγμό αντέδρασε η μητέρα του Μπάμπη, όταν πληροφορήθηκε για τη σορό που εντοπίστηκε στην περιοχή της Ευαγγελίστριας στον Κάμπο Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι.

Η κραυγή της μητέρας του Μπάμπη διαπεραστική. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, η μητέρα και η αδερφή του 31χρονου ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ενώ βρίσκονται έξω από το δικαστήρια Μεσολογγίου, όπου απολογείται από το πρωί ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει συλληφθεί.

Σε βάλτο εντόπισε τη σορό ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η σορός άνδρα, που εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας (22/01), ανήκει πράγματι στον 31χρονο Μπάμπη που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου. Αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που είχε δηλωθεί ότι φορούσε ο 31χρονος την ημέρα της εξαφάνισης.

Η σορός εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο σε βαλτώδες σημείο και καλυμμένο με πολλές καλαμιές. Πρόκειται για τον σκύλο που χρησιμοποιήθηκε και στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Εκεί βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίες διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τον 31χρονο άνδρα.

Συγκεκριμένα, ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας ερεύνησε τον βάλτο στην συγκεκριμένη περιοχή, ενώ λίγο πριν τις 17:00 επιβεβαιώθηκε -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- πως η σορός ανήκει στον άτυχο 31χρονο.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη

Ο κατηγορούμενος

Σημειώνεται ότι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έφτασε το πρωί της Δευτέρας (22/1) στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Οι ισχυρισμοί του κρεοπώλη καταρρίπτονται, ενώ έχει δηλώσει ότι το επίμαχο εκείνο βράδυ ήταν υπό την επήρεια κάποιων ουσιών. Οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή έδειξαν ότι είναι καθαρές και ότι δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία. Παράλληλα, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, όπως στις ώρες συνάντησης με τον αγνοούμενο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου αποκλείεται ο 50χρονος να έδρασε μόνος. Πιθανολογεί ότι υπάρχουν και συνεργοί.

Ο 31χρονος από το Μεσολόγγι είχε συναντηθεί με τον 50χρονο πριν την εξαφάνισή του. Αγωνιώδεις ήταν οι προσπάθειες των δικών του ανθρώπων να λάβουν απαντήσεις για το τι συνέβη. “Πού είναι ο Μπάμπης;” φώναζαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου οι συγγενείς του, η μητέρα και οι αδελφές του, έως ότου πληροφορήθηκαν τα δυσάρεστα νέα για τον εντοπισμό της σορού.

Sports in

Συγκλονιστικό βίντεο: Η θρυλική πορεία του Ολυμπιακού έως τους «4» (vid)

Απολαύστε το βίντεο με την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τα ημιτελικά του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024