Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη: «Μου έγινε αναγνωριστική προσέγγιση για την Ευρωβουλή»

Ελεονώρα Μελέτη: «Μου έγινε αναγνωριστική προσέγγιση για την Ευρωβουλή»

Η πρόταση που δέχθηκε για να κατέβει στις εκλογές.

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το νέο της Q&A στο instagram απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Mega ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί να ασχοληθεί με την πολιτική ,με την ίδια να αποκαλύπτει πως έχει δεχθεί πρόταση για να κατέβει στις εκλογές, ωστόσο απάντησε αρνητικά.

«Η αλήθεια είναι ότι μου είχε γίνει προσέγγιση στο παρελθόν για Δημοτική Αρχή και φέτος επίσης, μια αναγνωριστική για Ευρωβουλή. Αν νιώσω ότι η πρόταση γίνεται γιατί πραγματικά κάποιος πιστεύει στο βιογραφικό μου (ακαδημαϊκό και βιωματικό) και στις ικανότητές μου και όχι στη δημοτικότητά μου ως τυράκι, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά», απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες την ανάρτηση:

Η απάντηση της παρουσιάστριας του Mega.

«Στηρίζω την ισότητα σε όλες τις εκφάνσεις της»

Πρόσφατα η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τη σπουδαιότητα της αγάπης. Με αφορμή την ομιλία του Ρόμπιν Σάρμα, όπου ήταν και η συντονίστρια της βραδιάς, δήλωσε: «Πλέον εμπνέομαι περισσότερο από πράξεις και τεχνικές που ο Ρόμπιν Σάρμα επικοινωνεί μέσα από τις ομιλίες και τα συγγράματά του».

Στη συνέχεια εξήγησε πότε προλαβαίνει και κάνει πράγματα για τον εαυτό της: «Καθημερινά ξυπνάω στις 5.30 για να έχω λίγο τον χρόνο μου να κάνω πράγματα που με χαλαρώνουν και δεν έχω τη δυνατότητα να τα κάνω μέσα στη μέρα. Αν δε τα κάνω εκείνη την ώρα, σίγουρα θα τα αναβάλλω ή “κάψω” λόγω των υποχρεώσεων.

Είναι πραγματικά αναζωογονητικό. Δε δυσκολεύτηκα. Ούτως ή άλλως είμαι άνθρωπος που του αρέσει να ξυπνάει νωρίς το πρωί αλλά είναι πολύ σημαντικό να έχεις αυτές τις πρώτες ώρες της ημέρας δικές σου, να κάνεις πράγματα που σου δίνουν ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας. Ποιος δεν είναι υποστηρικτής της ιδέας ότι με την αγάπη γίνονται όλα;» ανέφερε μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024