Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος – ΠΑΟΚ 1-5: Δικέφαλος πέντε… αστέρων στο «Πανθεσσαλικό»

Βόλος – ΠΑΟΚ 1-5: Δικέφαλος πέντε… αστέρων στο «Πανθεσσαλικό»

Με τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ να σημειώνει δύο γκολ και τους Μούργκ, Τάισον και Τζίμα να προσθέτουν από ακόμη ένα ο ΠΑΟΚ… σκόρπισε με 5-1 τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» παραμένοντας στην κορυφή.

Με ακόμη μια… γεμάτη εμφάνιση ο ΠΑΟΚ σκόρπισε στους πέντε ανέμους (5-1) τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague.

Τρίτο σερί παιχνίδι στο οποίο το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου πετυχαίνει από τέσσερα γκολ και πάνω.

Ντεσπόντοφ (22′, 51′), Μούργκ (45+1′), Τάισον (71′) και Τζίμας (89΄) οι σκόρερ του Δικεφάλου του Βορρά. Είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1 ο Ντέλετις στο 58′.

Πως παρατάχθηκαν

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τον Σάστρε δεξιά στην άμυνα, τον Μπάμπα στα αριστερά, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμα αποτέλεσαν οι Κεντζιόρα και Μιχαηλίδης. Μεϊτέ και Οζντόεφ στα χαφ, ενώ την μεσοεπιθετική τριάδα αποτέλεσαν από τους Ντεσπόντοφ, Τάισον και Μουργκ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράντον Τόμας.

Η ενδεκάδα του Βόλου: Κόστιτς, Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος, Λούνα, Σιέλης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραΐτης.

Ο Ντεσπόντοφ έδωσε το προβάδισμα στον Δικέφαλο

Το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης κύλησε χωρίς την μεγάλη φάση, με τον ΠΑΟΚ να έχει μια χλιαρή κατοχή της μπάλας και τον Βόλο να έχει στηθεί καλά μπροστά από την εστία του Κότσιτς.

Παρόλα αυτά με την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου της αναμέτρησης ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε το προβάδισμα με τον Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Λούνα και Ράσιτς, κατέβασε ωραία την μπάλα και με σουτ έκανε το 0-1 για τους Θεσσαλονικείς.

Ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Μύγα

Ο Βόλος αντέδρασε άμεσα καταφέρνοντας να φέρει το ματς στα ίσα έξι λεπτά αργότερα. Πιο συγκεκριμένα έπειτα από το φάουλ του Γκλάβτσιτς ο Μύγας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, έπειτα και από την χρήση του VAR. Μια απόφαση η οποία ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων.

Ο Μουργκ διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, διπλασιάζοντας τα τέρματα του στην εκπνοή του πρώτου μέρους με δράστη τον Μούργκ, ο οποίος με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 0-2 του πρώτου μέρους.

Ντεσπόντοφ, Τάισον και Τζίμας ολοκλήρωσαν την δουλειά για τον ΠΑΟΚ

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως το πρώτο με γκολ του… ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα στην φάση του 53′ ο Ντεσπόντοφ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με εξαιρετικό πλασέ εκτός περιοχής.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Βόλος μείωσε σε 3-1 έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Ντέλετιτς, πριν ο Τάισον πετύχει και το τέταρτο τέρμα του ΠΑΟΚ στο 71′, με την μπάλα πρώτα να έχει κοντράρει και στα σώματα.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Τζίμας στο 89′, έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση.

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος (46′ Κίτσος), Λούνα (46′ Ασενούν), Τσοκάνης (62′ Μπερτόγλιο), Σιέλης, Μπαριέντος (79′ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραΐτης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Οζντόεφ (75′ Σβαμπ), Μεϊτέ (90′ Τζίμας), Τάισον, Μουργκ (69′ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ (68′ Ζίβκοβιτς), Μπράντον Τόμας (75′ Τζίμας).

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024