Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πειραιάς: Ευχαριστίες του Μητροπολίτη Σεραφείμ προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανακαίνιση του Ιερού Ναού «Ρόδον το Αμάραντον»

Πειραιάς: Ευχαριστίες του Μητροπολίτη Σεραφείμ προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανακαίνιση του Ιερού Ναού «Ρόδον το Αμάραντον»

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ παρέδωσε το πρωί στον ανακαινισμένο ναό δύο εικόνες της Παναγίας θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του

Την ανακαίνιση του Ιερού Ναού της Παναγίας «Ρόδον το Αμάραντον» στα Υδραίικα του Πειραιά, ενός ναού με ιστορία που χρονολογείται από το 1890, ανέλαβε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.

Στην πρωινή θεία Λειτουργία ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες προς τους ευεργέτες, προσέφερε δύο εικόνες της Παναγίας.

Ο ιστορικός ναός χρονολογείται από το 1890

«Να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου εξοχότατε κύριε Δήμαρχε, για τη ζωηρή σας μέριμνα και την πολλή σας αγάπη με τις οποίες διασώσατε αυτόν τον πανίερο ναό, τον ευπρεπίσατε εξωτερικά και του προσφέρατε αυτό το κάλλος και την ωραιότητα την οποία απολαμβάνουμε και χαιρόμαστε όλοι. Βέβαια όλο αυτό επισυνέβη με την πρόθυμο δωρεά του μεγάλου ευεργέτη της πόλεως και της Μητροπόλεως μας του προέδρου κυρίου Ευάγγελου Μαρινάκη», δήλωσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Με την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για την ενορία.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024