Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
FinDom: Το νέο φετίχ των ισχυρών ανδρών που θέλουν να τους... ξεπαραδιάζουν

FinDom: Το νέο φετίχ των ισχυρών ανδρών που θέλουν να τους… ξεπαραδιάζουν

Tο FinDom μπορεί να χρησιμεύσει ως μια μορφή διαφυγής σε έναν κόσμο όπου δίνουμε προτεραιότητα στη συσσώρευση πλούτου.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει, τα χρήματα και το σεξ αλληλοσχετίζονται.

Το FinDom συνδυάζει και τα δύο καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να προσφέρεις μεγάλα χρηματικά ποσά ή ακόμα και τον έλεγχο του τραπεζικού σας λογαριασμού σε μια επαγγελματία Dominatrix.

«Αυτή η πράξη σημαίνει μια βαθιά μεταφορά δύναμης και ελέγχου», λέει η ψυχολόγος Nazanin Moali, PhD, σεξοθεραπεύτρια, στο Cosmopolitan.

Καθώς τα χρήματα αντιπροσωπεύουν τη δύναμη, η μεταφορά τους μπορεί να είναι ερωτικά φορτισμένη, παρέχοντας μια βαθιά αίσθηση εκπλήρωσης στον υποτακτικό

Το FinDom διαφέρει από το παιχνίδι ότι «ο υποτακτικός δίνει συχνά χρήματα ή περιουσιακά στοιχεία ειδικά επειδή το έχει απαιτήσει ο κυρίαρχος», προσθέτει η Moali.

Τι είναι το FinDom;

Το FinDoming είναι τόσο φετίχ όσο και ένας τρόπος ζωής όπου, ένας υποτακτικός δίνει σε κυρίαρχο χρήματα. Μέσα στο FinDom, τα χρήματα βρίσκονται στο κέντρο της ανταλλαγής Dom/sub .

Η δυναμική μπορεί να ποικίλλει, με ορισμένους υποτακτικούς να προσφέρουν περιστασιακά ποσά, ενώ άλλοι μπορεί να παραδώσουν πλήρη πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή ακόμη και στη διαχείριση περιουσίας.

Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει την παροχή φυσικών δώρων ή υπηρεσιών στον κυρίαρχο, ως μέρος μιας ευρύτερης σχέσης FinDom/sub.

Μπορεί να ακούγεται έντονο, αλλά για τους ανθρώπους που αγαπούν αυτό το φετίχ, το να παραδίδουν οικειοθελώς τα χρήματά τους είναι τα πάντα.

Η δυναμική FinDom/sub είναι συνήθως μεταξύ μιας γυναίκας Dominatrix και ενός cis άνδρα πελάτη, αλλά όχι πάντα. Όπως συμβαίνει με όλα τα kinks, διαφορετικοί άνθρωποι ασχολούνται με αυτό με διαφορετικούς τρόπους.

Γιατί είναι τόσο αγαπητό;

Αν και οι λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να ασχοληθεί με το FinDom ποικίλλουν, η μεγαλύτερη έλξη για όσους πληρώνουν είναι συχνά ο ενθουσιασμός που βιώνουν από την έλλειψη ελέγχου. Όταν δίνετε τα χρήματά σας σε έναν Dom, υπάρχει ένα πολύ υψηλό επίπεδο υποταγής στο παιχνίδι. Για τους sub που ασχολούνται με το FinDom, αυτή η ένταση είναι εξαιρετικά ελκυστική.

Μεγάλο μέρος της έλξης εδώ έχει τις ρίζες του στο πώς η κοινωνία μας βλέπει τα χρήματα. «Εμπίπτοντας στην ευρεία κατηγορία των συμπεριφορών BDSM, το FinDom δίνει έμφαση στον ισχυρό κοινωνικό συμβολισμό του χρήματος», λέει η Moali.

«Καθώς τα χρήματα αντιπροσωπεύουν τη δύναμη, η μεταφορά τους μπορεί να είναι ερωτικά φορτισμένη, παρέχοντας μια βαθιά αίσθηση εκπλήρωσης στον υποτακτικό».

Όπως συμβαίνει με πολλά kinks, το FinDom μπορεί να χρησιμεύσει ως μια μορφή διαφυγής σε έναν κόσμο όπου δίνουμε προτεραιότητα στη συσσώρευση πλούτου. Πηγαίνει ευθέως ενάντια σε αυτόν τον κανόνα και είναι, ως εκ τούτου, σούπερ καυτό.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024