Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Βίτορ Ούγκο

Έρχεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Βίτορ Ούγκο

Θα έρθει στην Αθήνα την Κυριακή (21/1) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμη μία προσθήκη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ο Παναθηναϊκός που έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Μπαϊα για την απόκτηση του Βίτορ Ούγκο.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ αναμένεται μάλιστα αύριο γύρω στις 13:00 με πτήση μέσω του Μάντσεστερ στην Αθήνα.

Ο Λατινοαμερικάνος θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους «πράσινους».

O Ούγκο βρίσκεται σε καλή κατάσταση καθώς ακολουθούσε την προετοιμασία της ομάδας του στην Αγγλία και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Μάλιστα, αύριο ο Βραζιλιάνος θα βρεθεί και στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της νέας του ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Με Ντραγκόφσκι και Λημνιό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Φατίχ Τερίμ να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας του.

Σε αυτή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι και Λημνιός, ενώ εκτός λόγω τραυματισμών παραμένουν οι Ιωαννίδης, Παλάσιος, Χουάνκαρ, αλλά και οι τιμωρημένοι Βιλένα, Τζούριτσιτς.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτή ήταν η πρώτη προπόνηση του νεοαποκτηθέντα Πολωνού τερματοφύλακα, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος πριν την έναρξη παρουσιάστηκε από το τεχνικό επιτελείο στους νέους συμπαίκτες του.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ, θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Ιωαννίδης, Παλάσιος, Χουάνκαρ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ντραγκόφσκι, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Στο αυριανό παιχνίδι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών οι Βιλένα, Τζούριτσιτς».

Sports in

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024