Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός 0-2: Πέρασε από τους Ζωσιμάδες και έκανε άλμα παραμονής

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός 0-2: Πέρασε από τους Ζωσιμάδες και έκανε άλμα παραμονής

O Πανσερραϊκός έφυγε με το διπλό από τους Ζωσιμάδες (2-0) και έκανε άλμα παραμονής – Προτελευταίος παρέμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Άλμα παραμονής για τον τρομερό και φοβερό Πανσερραϊκό. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χεφτέ Μπετανκόρ (δύο γκολ) η ομάδα των Σερρών κατάφερε να φύγει με την νίκη (2-0) από τους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, παίρνοντας έτσι τρεις πολύτιμους βαθμούς στην μάχη που δίνει για παραμονή.

Από την άλλη η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν απογοητευτική για ακόμη ένα ματς παραμένοντας στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα παρέα με την Κηφισιά.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυναμικά στην αναμέτρηση καταφέρνοντας να πάρουν το προβάδισμα στο 11ο λεπτό με δράστη τον Χεφτέ Μπετανκόρ ο οποίος πήρε το ριμπάουντ και έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά από πέντε λεπτά ο Μπετανκόρ ξαναχτύπησε κάνοντας το 2-0 μπροστά σε κενή εστία, μιας και πρώτα είχε περάσει τον Κλέιμαν.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του. Στο 49′ οι Ηπειρώτες σπατάλησαν διπλή ευκαιρία. Ο Χόβαν απέκρουσε το σουτ του Κόντε, ο Τζίμας πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το γυριστό, αλλά ο Δεληγιαννίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 79′ οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά μια… ανάσα από το γκολ ωστόσο η κεφαλιά του Εράμουσπε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι με το 2-0 υπέρ του Πανσερραϊκού να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης (61′ Κιάκος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (61′ Ριένστρα), Τζίνο, Λεό (46′ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (82′ Έφορντ), Κόντε (61′ Μπάλαν).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (90′ Μούργος), Ουάρντα (90′ Πεταυράκης), Ντάνκερλουι (81′ Οικονόμου), Μπετανκόρ (71′ Άλεξιτς).

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024