Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η γυναίκα που «πέθανε» και επέστρεψε στη ζωή - Η «ευχάριστη» εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή για πάντα

Η γυναίκα που «πέθανε» και επέστρεψε στη ζωή – Η «ευχάριστη» εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή για πάντα

Μια γυναίκα στη Βρετανία αποκαλύπτει πως η σύντομη επαφή που είχε με το θάνατο της «άνοιξε τα μάτια» και της άλλαξε τη ζωή... προς το καλύτερο

Λίγο πριν το τέλος της περασμένης χρονιάς, μια ομάδα νευροχειρουργών υποστήριξε ότι μπορεί πλέον να πραγματοποιηθεί μια διαδικασία ανάκλησης μνήμης.

Ωστόσο, οι επιστήμονες δήλωσαν ότι όλη η έρευνα είναι σε αρχικό επίπεδο και πρέπει να γίνει περισσότερη δουλειά πάνω σε αυτή την θεωρία που διατύπωσαν.

«Ήταν μια κατάσταση όπου σε κάθε ερώτηση και ήξερες ακριβώς την απάντηση – χωρίς άγχος ή ανησυχίες», είπε για την εμπειρία της.

Παρόλο που ένα από τα ερωτήματα που βασανίζουν την ανθρωπότητα αιώνια είναι το τι βρίσκεται στην «άλλη πλευρά», μια βρετανίδα ήρθε να δώσει τη δική της απάντηση.

η 44χρονη Sara Goode έχει περιγράψει λεπτομερώς την μεταθανάτια εμπειρία της καθώς και το άτομο που την «επισκέφθηκε» ενώ βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη στην εντατική.

Μιλώντας στην Express.co.uk, η μητέρα ενός παιδιού στην Βρετανία περιέγραψε ότι είχε βιώσει μια «δύσκολη ανατροφή» και ότι στο παρελθόν είχε μια «τοξική» σχέση με τον πρώην σύντροφό της.

H Sara Goode

Ποιά ήταν η ιστορία της ζωής της

Η Sara φαίνεται να βρήκε διέξοδο στα ναρκωτικά για να αντιμετωπίσει τη συναισθηματική αναταραχή που βίωνε και γρήγορα προχώρησε σε τακτική χρήση κρακ κοκαΐνης.

Η ίδια δήλωσε: «Ήμουν τόσο ανισόρροπη που πήγα γρήγορα στην κοκαΐνη κρακ – η οποία είναι πολύ πιο εθιστική και πολύ ισχυρότερη. Ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος για μένα».

Εκτός από το να παλεύει με την ψυχική της υγεία, η Sara υπέφερε επίσης από τη νόσο του Crohn.

Η ίδια αποκάλυψε ότι έπαιρνε άδεια από τη δουλειά της για να καταναλώσει όλο και περισσότερα ναρκωτικά.

Στο αποκορύφωμα του εθισμού της, ο τότε σύντροφός της σκέφτηκε να αγοράσει ένα αγρόκτημα στην Ουαλία για να μπορέσει η σύντροφος του να ξεφύγει από τα ναρκωτικά.

Αφού μετακόμισαν, η Sara μετέτρεψε το αγρόκτημα σε στάβλο.

Όμως, ενώ δούλευε με τα άλογα, έσπασε τη σπονδυλική της στήλη σε ένα τραγικό ατύχημα.

Δυστυχώς, το κάταγμα επιδείνωσε τις δυσκολίες της νόσου του Crohn και αργότερα της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή για να ανακουφιστεί από τις ενοχλήσεις.

Το 2015, τα φάρμακα άρχισαν να επηρεάζουν το ανοσοποιητικό της σύστημα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Εκεί, πάλεψε με την πνευμονία και με άλλες ασθένειες και χρειάστηκε να μπει στην εντατική.

Εκεί έζησε μια μεταθανάτια εμπειρία, η οποία, όπως λέει, της άλλαξε ριζικά τη ζωή..

Η μεταθανάτια εμπειρία της

Αφηγούμενη την ιστορία της εξήγησε πως: «Θυμάμαι να κάθομαι σε μια ξαπλώστρα δίπλα σε μια πισίνα δίπλα στη μαμά μου. Με χτύπαγε ο ήλιος και ήμουν τελείως ευτυχισμένη. Θυμάμαι να σκέφτομαι ‘θα μπορούσα να μείνω εδώ για πάντα».

Εκείνη τη στιγμή, η μητέρα της – που πλέον δε βρίσκεται στη ζωή – της εξήγησε ότι είχε ακόμη «πράγματα να κάνει» στη Γη.

«Ήταν μια κατάσταση όπου σε κάθε ερώτηση και ήξερες ακριβώς την απάντηση – χωρίς άγχος ή ανησυχίες», είπε για την εμπειρία της.

«Δεν υπάρχει τίποτα για να σκεφτείς ή να ανησυχήσεις» πρόσθεσε.

Συνέχισε λέγοντας ότι δεν βίωσε καμία «σύνδεση» με το βασίλειο των νεκρών και ότι η πορεία προς το φως ήταν το «πιο περίεργο συναίσθημα» που βίωσε.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024