Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν θα βγάλει τρελό όλο το Μεσολόγγι» - Συγκρατούμενος του 50χρονου «καίει» τον κρεοπώλη

«Δεν θα βγάλει τρελό όλο το Μεσολόγγι» – Συγκρατούμενος του 50χρονου «καίει» τον κρεοπώλη

Η οικογένεια του 31χρονου, με όσα ψυχικά αποθέματα της έχουν απομείνει, συνεχίζει να ψάχνει στους βάλτους και στις αγροτικές περιοχές

Δεν έχει τέλος το θρίλερ στο Μεσολόγγι, με τον Μπάμπη Κούτσικο να αγνοείται για 15η ημέρα.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον αγνοούμενο, συνελήφθη χθες (18/1) μετά τη συμπληρωματική κατάθεσή του στην Αστυνομία. Η Εισαγγελέας άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αν και ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση και επιμένει ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Εν τω μεταξύ, συγκρατούμενός του αναφέρει τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στα κρατητήρια του Μεσολογγίου, όταν ο κατηγορούμενος βρισκόταν μέσα για το μαχαίρι που είχε βρεθεί στην κατοχή του.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 50χρονος εκμυστηρεύτηκε πως «το παιδί είναι νεκρό, δεν θα το βρουν ποτέ» ενώ σύμφωνα με τον ίδιο τον άκουσε να παραμιλάει στον ύπνο του και να λέει «τι έκανες ρε μ@@@κα».

«Δεν θα βγάλει όλο το Μεσολόγγι τρελό. Μου είπε πως είναι μέσα για ένα μαχαίρι που είχε παράνομα και πάνε να του φορτώσουν και ένα φόνο», ανέφερε ο συγκρατούμενος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο κατηγορούμενος ρωτούσε να μάθει για το πώς είναι οι συνθήκες κράτησης στις φυλακές του Κορυδαλλού.

«Του έστειλα μήνυμα 11:27 – Δεν μου απάντησε ποτέ»

Ένα κενό στην επικοινωνία του αγννούμενου με φίλο του, μέσω SMS, ίσως «ξεκλειδώσει» το θρίλερ με την εξαφάνισή του.

Όπως αναφέρει το ίδιο Μέσο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στην κατοχή τους το SMS και την μαρτυρία φίλου του 31χρονου αγνοούμενου στο Μεσολόγγι, με τον ίδιο να δηλώνει πως στις 11:27 έστειλε το μήνυμα, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

«Του έστειλα μήνυμα στις 11:27. Δεν απάντησε ποτέ. Δεν ήθελα να πάει το μυαλό μου στο χειρότερο», ανέφερε ο φίλος του Μπάμπη.

Η σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής του

Η οικογένεια του 31χρονου, με όσα ψυχικά αποθέματα της έχουν απομείνει, συνεχίζει να ψάχνει στους βάλτους και στις αγροτικές περιοχές του Μεσολογγίου, προκειμένου να βρει τη σορό του αγαπημένου της προσώπου και να προχωρήσει στην ταφή της.

Συγκλονιστική είναι η τελευταία ανάρτηση της αδερφής του 31χρονου στο διαδίκτυο, η οποία ζητάει εκ νέου τη βοήθεια του κόσμου για να δοθεί τέλος στην εξαφάνιση του Μπάμπη.

«Μιλήστε να τον βρούμε για να τελέσουμε την κηδεία του και να ηρεμήσει η ψυχή του»

«Κάνω έκκληση πάλι μετά την κατηγορία για τον χασάπη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά του αδερφού Μπάμπη Κούτσικου να μιλήσετε. Αποκλείεται να μην ξέρει κανείς πέρα από τον χασάπη, που είναι ο άνθρωπός μας», λέει στην ανάρτησή της η Χριστίνα και τονίζει:

«Ακόμα και οι οικείοι του αν ξέρετε κάτι σας παρακαλώ, μιλήστε να τον βρούμε για να τελέσουμε την κηδεία του και να ηρεμήσει η ψυχή του. Έχετε και εσείς παιδιά και αδέρφια να απαλύνετε τον πόνο μας».

«Υπάρχει πιθανότητα να έχει τεμαχιστεί»

Μιλώντας στο MEGA, o ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, δήλωσε ότι «στον κρεοπώλη έχει αποδοθεί ενοχή. Έγινε σύλληψη για δολοφονία από πρόθεση και είναι κρατούμενος. Μερικές φορές δεν χρειάζεται κάποιος να ομολογήσει, αλλά όταν τα στοιχεία έχουν συλλεχθεί σωστά είναι αδιάσειστα. Μίλησαν οι φίλοι του».

Και συμπλήρωσε: «Αυτό που απασχολεί είναι το πού βρίσκεται το πτώμα του άτυχου αυτού παιδιού ώστε να δοθεί στους γονείς του. Το μέρος εκεί είναι όλο βάλτος. Αν είναι εκεί μπορεί και να μη βρεθεί ποτέ. Δεν ισχύει πως όταν δεν υπάρχει πτώμα, δεν υπάρχει έγκλημα».

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρήγορης Λέων, ανέφερε πως επειδή η σορός μπορεί να βρεθεί μετά από καιρό, ίσως να βρίσκεται σε περισσότερη αποσύνθεση. Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί.

«Υπάρχει μία δυσκολία στο να βρούμε τον τρόπο που έγινε ένα έγκλημα. Εάν όμως έχουμε μία σωστή διαδικασία από την πλευρά των αστυνομικών Αρχών και μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία, όπως ηλεκτρονικά στίγματα, δένει μία υπόθεση, προφανώς μπορεί να αποδοθεί κατηγορία. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δύσκολη, υπάρχει μία δυσκολία ακόμα και εάν βρεθεί η σορός. Επειδή μπορεί να βρεθεί μετά από καιρό, θα είναι σε περισσότερη αποσύνθεση. Μπορεί να βρεθεί σε πολύ κακή κατάσταση. Υπήρχαν μήπως συνεργοί; Ακόμα και ένα τμήμα σορού να βρούμε μπορούμε να δώσουμε πολλές απαντήσεις», τόνισε.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024