Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λαμπάτος: Η δημόσια συγγνώμη στον Μάρκο Σεφερλή – «Έκανα λάθος»

Γιώργος Λαμπάτος: Η δημόσια συγγνώμη στον Μάρκο Σεφερλή – «Έκανα λάθος»

Ο Γιώργος Λαμπάτος, που γνωστοποίησε τις τραγικές συνθήκες στις οποίες ζει τις τελευταίες μέρες, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της τραγικής κατάστασης στην οποία ζει, ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή με δηλώσεις του στο Πρωινό και τη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου.

Έκανα λάθος με τον Μάρκο γιατί κι εκείνος προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του

Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος, που ζει σε άθλιες συνθήκες σε ένα υπόγειο 15 τ.μ. στην πλατεία Αμερικής και παίρνει το επίδομα ύψους 220 ευρώ, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή.

«Ζητάω συγγνώμη γιατί δεν υπάρχει λόγος για κακίες»

«Με τον Μάρκο είχαμε κάνει τον «Ηλία του 16ου» στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβληματάκια, είχα πει κι εγώ κάποια πράγματα αλλά τώρα που αλλάζουν τα πράγματα, και αρχίζουν κι ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου, ίσως να φταίω κι εγώ για κάποια.

Η δικιά μου η κατάσταση δεν ήταν πολύ καλή, ζητάω συγγνώμη γιατί δεν υπάρχει λόγος για κακίες. Έκανα λάθος με τον Μάρκο γιατί κι εκείνος προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του. Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο Γιώργος Λαμπάτος έχει χάσει και τη δεύτερη δίκη με τον Μάρκο Σεφερλή, για τον οποίο στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι τον χτυπούσε στο θεατρικό σανίδι. Το ποσό που είχε επιδικαστεί στον Γιώργο Λαμπάτο ήταν 12.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό, τα εν λόγω χρήματα δεν έχουν εισπραχθεί από τον Μάρκο Σεφερλή.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024