Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πενέλοπε Κρουζ: Απαγορεύει τα τηλέφωνα στα παιδιά της

Πενέλοπε Κρουζ: Απαγορεύει τα τηλέφωνα στα παιδιά της

«Είναι ένα σκληρό πείραμα πάνω στους εφήβους»

Προστατευτική μαμά δηλώνει η Πενέλοπε Κρουζ και απ’ ό,τι φαίνεται είναι. Η 49χρονη ηθοποιός μιλώντας για τη μητρότητα αναφέρθηκε στην δημοσιότητα των παιδιών της ανάλογα με τη δουλειά που θα επιλέξουν στο μέλλον.

Συγκεκριμένα εξηγεί ότι ήταν πάντα επικεντωμένη στο να διασφαλίσει ότι αν τα παιδιά της θελήσουν να βγουν στο προσκήνιο, αυτό θα γίνει στον χρόνο που αυτά θα επιλέξουν και με τους δικούς τους όρους.

Σε συνέντευξή της στο τεύχος Φεβρουαρίου 2024 του ELLE, σημειώνει: «Είναι στο χέρι τους να αποφασίσουν αν θα έχουν μια δουλειά που είναι περισσότερο εκτεθειμένη στο κοινό ή όχι. Μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτό όταν είναι έτοιμα», λέει.

Δεν επιτρέπει το τηλέφωνο στα παιδιά της

Παραδέχεται επίσης ότι δεν επιτρέπει στα δύο παιδιά της να έχουν τηλέφωνα, εξηγώντας: {Είναι τόσο εύκολο να χειραγωγηθείς, ειδικά αν έχεις έναν εγκέφαλο που ακόμη διαμορφώνεται. Και ποιος πληρώνει το τίμημα; Όχι εμείς, όχι η γενιά μας, η οποία, ίσως στα 25 της, έμαθε πώς λειτουργεί ένα BlackBerry. Είναι ένα σκληρό πείραμα πάνω στα παιδιά, στους εφήβους».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κρουζ μιλάει για το πώς έπαιξε ρόλους όπου υποδύθηκε μια μητέρα πολύ πριν γίνει μητέρα και ότι η μητρότητα εξακολουθεί να είναι το θέμα για ρόλους που έχει στη διάθεσή της.

«Στην ηλικία μου, το 80% των χαρακτήρων που θα παίξω θα έχουν να κάνουν με τη μητρότητα ή το διαζύγιο ή την εγκατάλειψη ή χαρακτήρες που δεν ήθελαν να κάνουν παιδιά ή δεν μπορούσαν ή που έχασαν τα παιδιά τους. Υποδύομαι μητέρες από πολύ μικρή», είπε.

Η Τομ Κρουζ αποδίδει τα εύσημα στον Ισπανό σκηνοθέτη και συχνό συνεργάτη της Pedro Almodóvar επειδή «πάντα με έβλεπε ως μητέρα». «Γνωριζόμαστε από τότε που ήμουν 17 ετών. Με έβλεπε να πηγαίνω να μιλήσω σε αγνώστους μόνο και μόνο για να δω τα μωρά τους. Πάντα έβλεπε αυτό το ισχυρό, αναπόφευκτο ένστικτο σε μένα και τον έβλεπα να το βλέπει», πρόσθεσε.

«Αλλά επίσης, από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, ήξερα ότι ήθελα παιδιά. Ήξερα όμως ότι τα ήθελα όταν θα ήμουν μεγαλύτερη. Ήθελα να περιμένω μέχρι να νιώσω ότι είμαι έτοιμη. Ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν το πιο σημαντικό πράγμα που θα έκανα στη ζωή μου».

Sports in

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές με Λαμία ο Μεντιλίμπαρ

Ο Χσσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τα παιχνίδια με Λαμία και Άστον Βίλα που ακολουθούν και προανήγγειλε αλλαγές στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024