Αυτοί είναι οι διαιτητές για τα παιχνίδια Ολυμπιακός – Μακάμπι και Παναθηναϊκός – Παρτίζαν
Ανακοινώθηκαν από την Euroleague οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής Ολυμπιακός – Μακάμπι και Παναθηναϊκός – Παρτίζαν
Ανακοινώθηκαν από την Euroleague οι διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν, που θα διεξαχθεί αύριο (19/1, 21:15) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague.
Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Εμίν Μογκούλκοτς (Τουρκία) και Μαξίμ Μπουμπέρ (Γαλλία).
Σε ότι αφορά στην σημερινή (18/1, 21:15) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι στο ΣΕΦ, διαιτητές ορίστικαν οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Μεγάλη Βρετανία).
Ελληνική εκπροσώπηση στις άλλες αναμετρήσεις
Από εκεί και πέρα στο Αναντολού Εφές-Μπαρτσελόνα που είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 έχουν οριστεί δύο Έλληνες διαιτητές, ο Γιάννης Φούφης και η Βάσω Τσαρούχα, μαζί με τον Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).
- Η «ανάπτυξη» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τον πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό της χώρας
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Ήθελα να του ρίξω γροθιά στο πρόσωπο: Η περίεργη χημεία των Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον στο True Detective
- Super Technologies: Μια επένδυση-σταθμός που αλλάζει τον χάρτη του iGaming στην Ελλάδα
- Ιδεολογία και πραγματικότητα στην εξωτερική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ
- Σχολεία: Πού θα παραμείνουν κλειστά και πού θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα



