Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: «Τελικός» στο κατάμεστο ΣΕΦ κόντρα στη Μακάμπι

Ολυμπιακός: «Τελικός» στο κατάμεστο ΣΕΦ κόντρα στη Μακάμπι

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ χωρίς τον Μουσταφά Φαλ και θέλει οπωσδήποτε νίκη για να μπει ξανά γερά στο «κόλπο» της πρώτης εξάδας.

Ο Ολυμπιακός μετά τις δύο διπλές αγωνιστικές στη Euroleague επιστρέφει στο ΣΕΦ για τη μεγάλη και κομβική αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μην μπει σε σοβαρούς μπελάδες για την πρόκριση.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται για την 22η αγωνιστική της Euroleague, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ρεκόρ 11-10, την ώρα που η ομάδα του λαού έχει 12-9 και είναι πάνω από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Στο ματς του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 79-74, στο Βελιγράδι και στην ουδέτερη «Χάλα Πιονίρ».

Από ‘κει και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν δύο σερί ήττες στην Ευρωλίγκα. Αρχικά, ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες 86-78 από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη και στη συνέχεια έχασαν με σκορ 80-69 από την Μπασκόνια, πραγματοποιώντας ένα κακό δεύτερο μέρος.

Τα προβλήματα Ολυμπιακού και Μακάμπι

Τα κακά νέα για τους «ερυθρόλευκους» ήρθαν μερικές ώρες αργότερα, από τον Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο, που θα τον αφήσει εκτός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Όσον αφορά την ομάδα του Όντεντ Κάτας, στη διαβολοβδομάδα που πέρασε νίκησε εύκολα την Βίρτους Μπολόνια με 95-78, ενώ στη συνέχεια «αυτοκτόνησε» στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν, αφού βρέθηκε να προηγείται με 20+ πόντους, όμως ηττήθηκε.

Στο τελευταίο ματς ήταν κανονικά όλοι διαθέσιμοι και ταξίδεψαν στο Ισραήλ, πλην του Μπόνζι Κόλσον, ο οποίος δεν επιθυμεί ακόμη να αγωνιστεί και έτσι θα είναι ο πιο ξεκούραστος. Προβλήματα δεν έχει και ήρθε πλήρης στον Πειραιά.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Μεγάλη Βρετανία).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024