Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jeep Wagoneer EV: Δύναμη επιβολής

Jeep Wagoneer EV: Δύναμη επιβολής

Η αμερικανική φίρμα δημοσιοποιεί τα πρώτα εντυπωσιακά στοιχεία για το νέο προσαρμοσμένα στα αμερικανικά πρότυπα, ηλεκτρικό μοντέλο της

Ταυτόχρονα με την αποκάλυψη του Avenger το 2022 ως του πρώτου ηλεκτρικού της μοντέλου, η Jeep είχε παρουσιάσει την πρωτότυπη εκδοχή του ηλεκτρικού Wagoneer και του μικρότερου Recon με το χρονοδιάγραμμα να προβλέπει την κατασκευή τους εντός του 2024.

Το πρώτο και μεγαλύτερο Wagoneer S δίνει ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής ως έκδοση παραγωγής με την Jeep να ανακοινώσει την παρουσίασή του το φθινόπωρο του 2024 καθώς και ορισμένα από τα επιβλητικά χαρακτηριστικά του.

Με βάση τις σχετικές ανακοινώσεις και το teaser, εκτός από το πληθωρικό του παράστημα, το αμιγώς ηλεκτρικό Wagoneer αναμένεται να προσφέρει ισχύ που θα ξεπερνά τους 600 ίππους, επιταχύνοντας από 0-96 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα παρά τον όγκο του.

Πλην της ισχύος, το νέο μοντέλο της Jeep που κατ΄αναλογία με το Avenger που σχεδιάστηκε με βάση «τα μέτρα» της ευρωπαϊκής αγοράς, σχεδιάζεται με τα όσα επιβάλλουν οι αμερικανικές προτιμήσεις, διαθέτοντας το σύστημα τετρακίνησης 4xe της αμερικανικής φίρμας καθώς και το σύστημα all-terrain.

Προς το παρόν η Jeep δεν δίνει στη δημοσιότητα άλλα στοιχεία πέραν μιας και μοναδικής εικόνας του επιβλητικού μοντέλου της, σημειώνοντας μόνο ότι η εξέλιξη της σχεδίασής του σε σχέση με το πρωτότυπο, υπαγορεύθηκε από την βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής.

Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο θα είναι η αφθονία του σε πολυτελείς προδιαγραφές καθώς το Wagoneer S θα πάρει θέση στην κορυφή της γκάμας της αμερικανικής φίρμας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την πολυτελή πλευρά της καθώς το Wrangler θα αναλαμβάνει διαχρονικά να υπερασπίζεται την πιο περιπετειώδη πλευρά της στην άλλη κορυφή της γκάμας της.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024